Swype 2.1 Anna + Türkçe Sözlük

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Swype 2.1 Anna + Türkçe Sözlük
Merhaba arkadaşlar.

Nokia hesabı olmayan yahut bir şekilde Betalabs'tan indirme işlemi gerçekleştiremeyen arkadaşlar için aşağıda indirme bağlantıları verilmiştir. Kolay gelsin.

Swype v2.1.1332.9 ANNA «»

Entegre Türkçe Sözlük İçin «»
Orjinal site bağlantısına ulaşabilirsiniz. İyi günler.

• Beğen
Tepkiler: -CoNqUeRoR-

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
konunun dogru yeri burasi degil.ayrcada bu bir sozluk degil sadece klavyedir.ama ben yerine actim onaydan gecene kadar bekliycez tum tetaylica anlattim kurulumun nasil oldunu.lutfen konulari gerekli yerlerine acalim.insanlar nerye baktiklarini bilsinler.Maxicep formunu kirletmeyelim.adminlerin onayi olmadan program paylasmak varmi kurallarda.
bari anlatimini yapsaydin ekran goruntusu falan atsaydin.prorami koymussun detay yok.
:kotu:

yeri burasi:http://www.maxicep.com/symbian-3-yazi-ekran-dil-araclari/

Dikkatli olalim birsey paylasirkende insanlari tetayli bilgi verelim...........

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Evet, ben de sonradan farkettim fakat geri dönüş yapamadım da, forum kitletmek ne alaka? Burada insanlara faydalı olmaya çalışıyoruz, Symbian^3 Genel sayfası bu tarz güncelleme ve geliştirmeleri kolay yoldan takip edebilmenin en güzel yolu. Zîrâ, açılımla ilgili yanlış birşey varsa buna admin ve mod arkadaşlar zaten müdahâle edeceklerdir. Yani demek istediğim, yok sen açtın yok ben açtıydım yok kabul edeceklerdi, sen neden açıyon falan gibi diyaloglara gerek yok. Forumun kirlendiği falan da yok ayrıca. Eğer şu konudan dolayı forum kirleniyosa, forumda temiz bi' yer aramanda fayda var.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
ayrica ben form kitletmek diye yazmadim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt