Switchr - App Switcher V.3.6 HG Türkçe [Apk]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Switchr - App Switcher V.3.6 HG Türkçe [Apk]
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Android işletim sisteminin en büyük eksik yanı multi task olmamasıdır
Bu uygulama ile o özelliği getirebilirsiniz
Arka planda çalışan veya son açtığınız uygulamalar arasında geçiş yapabilirsiniz
Tek seferde açık olan tüm uygulamaları kapatabilirsiniz

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bveo1990, Yusuf_EMRE, yaren_dede ve 1 kişi daha

212celal

212celal

Üye
Teşekkürler

mehmet84com

mehmet84com

Üye
Teşekkür ler

serkankaram

serkankaram

Üye
ev tusuna basıp cıktıktan sonra geri ev tuşuna basılı tut en son programlar orda ve halen çalısıyor bende öyle yani

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Pro uptade key hatası veriyor bu programı çok arıyorum bulamıyorum markettekinde uygulamaları kapama düğmesi yok sanırım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Pro uptade key hatası veriyor bu programı çok arıyorum bulamıyorum markettekinde uygulamaları kapama düğmesi yok sanırım
uygulamanın yeni sürümü var. Çevirisini yapacağım ama yeni güncellemesi çıkar diye bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
uygulamanın yeni sürümü var. Çevirisini yapacağım ama yeni güncellemesi çıkar diye bekliyorum
Açık uygulamaları kapama var mı bu sürümde yok kapatıyor ama kendi içerisinde home tuşuna basınca yine görünüyor oradakileri de kapatsın istiyorum yeni sürümde var mı acaba

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Açık uygulamaları kapama var mı bu sürümde yok kapatıyor ama kendi içerisinde home tuşuna basınca yine görünüyor oradakileri de kapatsın istiyorum yeni sürümde var mı acaba
Ayarlardan açık uygulamaları seçtin mi? Seninki son kullanılan uygulamalar arasında geçiş yapta kalmıştır belki. Onları kapatıyorsundur...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ayarlardan açık uygulamaları seçtin mi? Seninki son kullanılan uygulamalar arasında geçiş yapta kalmıştır belki. Onları kapatıyorsundur...
Öyle bi seçenek göremedim. Sağ üst tarafta 3 çizgi çıkıyor ona dokununca çalışan uygulama yok diyor kapıyor. Ama home tuşuna basınca görünüyor hani telefonun kendi açık uygulamalar paneli var ya orada kapanmıyor hani ram falan boşaltılan yer var ya

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Öyle bi seçenek göremedim. Sağ üst tarafta 3 çizgi çıkıyor ona dokununca çalışan uygulama yok diyor kapıyor. Ama home tuşuna basınca görünüyor hani telefonun kendi açık uygulamalar paneli var ya orada kapanmıyor hani ram falan boşaltılan yer var ya
Switchr ayarlarına gir. Uygulama tipinden çalışan uygulamarı seç

palpolisi

palpolisi

Üye
hagan psx türkçe ye çeviriversene

palpolisi

palpolisi

Üye
:D oley teşekkürler levent te sixaxis i çeviriverecek tablet te ps süper sarıyor Bir de led tv ye bağladımmı tadından yenmiyor

palpolisi

palpolisi

Üye
teşekkürler

ufkraider

ufkraider

Üye
Teşekkurler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi