PureFood Üye dilmenibrahim' Alıntı: Herhâlde herkes benim gibi sabırsızlanıyordur Genişletmek için tıkla ... abi gelecek şeyler belli, beklentiyi yüksek tutmamakta fayda var.. Üzülmeyelim sonra..
dilmenibrahim' Alıntı: Herhâlde herkes benim gibi sabırsızlanıyordur Genişletmek için tıkla ... abi gelecek şeyler belli, beklentiyi yüksek tutmamakta fayda var.. Üzülmeyelim sonra..
dilmenibrahim Üye PureFood' Alıntı: abi gelecek şeyler belli, beklentiyi yüksek tutmamakta fayda var.. Üzülmeyelim sonra.. Genişletmek için tıkla ... Yok ben üzülmem ama artık bitsin bu muhabbet de başka limana yelken açalım
PureFood' Alıntı: abi gelecek şeyler belli, beklentiyi yüksek tutmamakta fayda var.. Üzülmeyelim sonra.. Genişletmek için tıkla ... Yok ben üzülmem ama artık bitsin bu muhabbet de başka limana yelken açalım
OttomaN TigeR Üye dilmenibrahim' Alıntı: Yok ben üzülmem ama artık bitsin bu muhabbet de başka limana yelken açalım Genişletmek için tıkla ... Ne fark edecek be İbrahim, Amberi gördükten sonra bu seferde Blue için aynı şeyler yazılıp çizilecek.
dilmenibrahim' Alıntı: Yok ben üzülmem ama artık bitsin bu muhabbet de başka limana yelken açalım Genişletmek için tıkla ... Ne fark edecek be İbrahim, Amberi gördükten sonra bu seferde Blue için aynı şeyler yazılıp çizilecek.
OttomaN TigeR Üye ÖEY' Alıntı: Aynen öyle ama ondan önce daha gdr3 var Daha gdr3 için fırtınalar kopacak forumda dur hele Genişletmek için tıkla ... GDR3 için bu kadar muhabbet olmaz diye düşünüyorum Özgür. O senin söylediğin fırtınanın gelmesi ancak Blue ile muhtemel.
ÖEY' Alıntı: Aynen öyle ama ondan önce daha gdr3 var Daha gdr3 için fırtınalar kopacak forumda dur hele Genişletmek için tıkla ... GDR3 için bu kadar muhabbet olmaz diye düşünüyorum Özgür. O senin söylediğin fırtınanın gelmesi ancak Blue ile muhtemel.
OttomaN TigeR Üye "Windows Phone 8 kullanmak; güncellemeye hasret kalmaktır." -Gökhan T. Şimdi dağılın.