Sweatcoin ( Yürüyerek Para Kazanma )

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sweatcoin ( Yürüyerek Para Kazanma )
Google Play ve App Store mağazalarında yer alan bu mobil uygulama ile sizde yürüyerek para kazanabilirsiniz. Dünya genelinde kısa süre içerisinde milyonlarca kullanıcıya ulaşan Sweatcoin yürüyerek para kazanma uygulaması size yürüdüğünüz mesafe karşılığında belli bir oranda coin vermektedir. Siz bu coinleri biriktirerek 20000 coin olduğu zaman 1000$ nakit olarak hesabınıza çekebilir veya farklı yerlerde harcamaları yapabilirsiniz.
Uygulamanın mantığı oldukça basit. İndirin ve çalıştırın ardından gerekli izinleri verin.

Bu sayede uygulama GPS üzerinden bulunduğunuz konumu görecek ve sizin ne kadar mesafe yürüdüğünüzü adım sayısı olarak sürekli takip edecek. Bunun karşılığında da size belli bir coin verecek. Araç kullanarak yapacağınız yolculuklarda uygulama bunu anlıyor ve daha seyrek adım saymaya başlıyor. Diğer taraftan telefonu elinizde sallamanızın da çok bir faydası olmayacağını söylememiz gerekiyor.

Sweatcoin Android uygulamasını indirmek için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Sweatcoin iOS uygulamasını indirmek için BURAYA tıklayabilirsiniz.
 


mpsahin

Üye
ikinci bir pokemon go uygulaması daha geliyor gibi hissettim.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
ikinci bir pokemon go uygulaması daha geliyor gibi hissettim.
Uygulamada coin kazanmak bir hayli zor olduğu için scam olduğu yönünde iddialar var fakat uzun zamandır markette yer alan bir uygulama olduğu için gerçek olduğunu düşünüyorum.
 


Üst Alt