Svg Uzantılı İkon Nasıl Düzenlenir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi

1.84 gb.İndir indir bitmez.Önerin için sağol abi.onuda deneyeceğim.

Tepkiler: najanaja
    Konu Sahibi
5 saat dedi.indirmek için ben en iyisi bunu yarın deneyeyim.o indirirken bende gezerim

akinorta

Üye
inkscape daha basit kullanımlı, adobe çok profesyonel yeni başladıysan hiç tavsiye etmem, photosohopa benziyor gibi duruyor ama epey uzak sen inkscape yi dene bence 35 MB, buyur link:

Konu Sahibi

tahmini indirme süresi 5 dakika.bunu de denerim.

najanaja

Üye
açıkçası bendeki inkscape de bi sorun var ama çözemedim kaydet diyorum svg yi bütün bi sayfa olarak kaydediyo yani sadece ikonu kaydetmiyo çözemedim yaptığım svg ler telde yılık yamuk göründü hep ben o yüzden adobe yi indirdim artı profesyonelliğe gerek bile yok bence, birazcık ingilizcen varsa işlemler çok kolay ben pro deilim ama ilk avkon pilimi yapmak 5 dk mı almadı gayet kolay bi pro. ve kalite kokuyor bence torentten indir gitsin kardeş en fazla 1 saatini alır.

akinorta

Üye
inkscape de dosya >> özelliklerden ikonun boyutlarını ayarlamak önemli çünkü gördüğümüz sayfa boyutu ikonun boyutu olmuyor her zaman. Ayrıca nokia ikonlarının boyutlarının 60 kb i geçmemesini istiyor çünkü o zaman telefon düzgün görüntüleyemiyor.

Konu Sahibi
Akinorta teşekkürler.Najanaja abi sanada teşekkürler.İki programı da indirdim.İkisi de gayet kullanışlı

Tepkiler: najanaja
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu değil mi? Çizim yapmıyor sgs3te. Dolphin HD kullanıyorum

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...