Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Suya düşmüş (su sayılır :D) 5800 Hakkında.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HasimSahin
Üye
Konu Sahibi
Suya düşmüş (su sayılır :D) 5800 Hakkında.
Geçen aylarda su yoluna düşürdüğüm telefonum pirince koymama rağmen açılmadı. İçini açtım sildim falan. Fayda etmedi. Açma imkanımız var mı? Şok falan. Çekmecede duruyor 4,5 tane telefon. :/
codblackops2
Üye
üzerinden aylar geçmiş ne bekliyorsun ki
BreakerZote
Üye
Klasik Yöntem Tiner + Hava İstasyonu İle Isı Verilmesi Lazım Biraz
HasimSahin
Üye
Konu Sahibi
Isı verince ne oluyor kardeşim açıklamalı anlatırmısınız. Aylar geçti de ne yapayım durmasın orda ya açılsın ya çöpe
BreakerZote
Üye
Power Basında Hiç Bir Tepki Yoksa Aç Komple Telefonu Batarya Kontaklarını Kontrol Et Sonra Diş Fırçası ile Tinerle Temizle Telefonun Bordunu Oksitlenme Vardır Sonra Sıcak Hava İstasyonu Dediğimiz Makina İle Tüm Entegreleri Isıtman Lazım Muhtemelen Olur Çok Telefon Kurtardım Böle
omerfarukbaspin
Üye
bana sat yurtta kaldığım için lazı oluyo hocaya veririm
Power Basında Hiç Bir Tepki Yoksa Aç Komple Telefonu Batarya Kontaklarını Kontrol Et Sonra Diş Fırçası ile Tinerle Temizle Telefonun Bordunu Oksitlenme Vardır Sonra Sıcak Hava İstasyonu Dediğimiz Makina İle Tüm Entegreleri Isıtman Lazım Muhtemelen Olur Çok Telefon Kurtardım Böle