Sutopunda şampiyonuz!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Sutopunda şampiyonuz!


Galatasaray Sutopu Takımı, Deplasmanlı 1. Lig'de Play-Off Final Serisi'nin ikinci maçında Heybeliada’yı 9-8 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Normal sezonda oynadığı tüm maçları kazanarak final serisine 1-0'lık avantajla başlayan Galatasaray Sutopu Takımı, serinin ilk maçında 10-5 mağlup ettikten sonra Heybeliada Havuzu'nda gerçekleşen mücadelenin son dakikasında attığı golle rakibini 9-8 yenmeyi başardı. Ve seride durumu 3-0'a getirerek Deplasmanlı 1. Lig'de şampiyonluğa ulaştı.
Karşılaşmaya Atila Sezer, Oytun Okman, Osman Selim Gülenç, Ümit Pişkin, Can Gözüsulu, Mihajlo Korolija ve Alican Çağatay ile başlayan Galatasaray, birinci periyotta ev sahibinin hücumdaki etkinliğini dizginleyemeyerek skorda geriye düştü. Maçı kazanarak seriyi Galatasaray Olimpik Yüzme Havuzu'na taşımak isteyen Heybeliada, Halil Beşkardeşler'in golüyle 1-0 öne geçti. Ümit Sezgi Pişkin'in skoru eşitlemesinin ardından Berk Günkut ve Marco Krstic'in golleriyle 3-1 geriye düşen takımımız, Oytun Akman ile farkı bire indirse de son bölümde kalesinde bir gol daha görerek ikinci periyoda 4-2'lik skor dezavantajıyla girdi.
İkinci periyodun ilk golü ise Mihajlo Korolija ile Galatasaray adına geldi. Ardından Halil Beşkardeşler'in iki golü avantajın tekrar Heybeliada'ya geçmesini sağladı. Ve skor 6-3 oldu.
İkinci periyodun son bölümünde Galatasaray için söz alan Toğkan Özbek, önce skoru 6-4'e getirerek farkı ikiye indirdi, ardından üçüncü periyot öncesinde bir gol daha buldu. Genç oyuncu, üçüncü çeyreğin başında ise gol serisini üçe çıkararak skoru 6'da eşitledi. Ancak Halil Beşkardeşler, bir kez daha skoru değiştiren isim oldu. Ve Galatasaray'ın öne geçmesine izin vermedi. Osman Selim Gülenç ve Marco Krstic'in karşılıklı gollerinin ardından son periyoda Heybeliada'nın 8-7'lik üstünlüğüyle girildi. Bu bölümde daha iyi savunma yapan şampiyon takımımız adına Alican Çağatay inisiyatif kullandı. Önce skoru 8'de eşitledi, daha sonra ise, son dakikada takımımızı maçta ilk kez öne geçiren golü atarak şampiyonluğumuzu ilan etti!
Galatasaray Sutopu Takımı, ligde üst üste sekizinci ve son 22 sezondaki 18. şampiyonluğunu kazanarak havuzda rakipsiz olduğunu bir kez daha kanıtladı.
1. ÇEYREK: 4-2
2. ÇEYREK: 2-3 (6-5)
3. ÇEYREK: 2-2 (8-7)
4. ÇEYREK: 0-2 (8-9)
 


tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Tebrik ederim
 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
tebrikler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt