sütaş ayran tonu haftası dolmadan bitti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

myparadisem

Üye
    Konu Sahibi
sütaş ayran tonu haftası dolmadan bitti
yeni tonda yok seçelim
sabah erkende de kalkmıştım seçmek için yazık yaw

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Çok rağbet var

cemil.tr

Üye
banada aynısı oldu kampanya bitmiştir yeni ton seçin diyor

er7705

er7705

Üye
evet arkadaşlar 7 gün diye alıyoruz ama 2 gün dolmadan bitiyo ben mail atıştım bu konuyla ilgili saçma bi yazı yazmışlar bence işte attıgım mail ve cevabı

iyi günler almış olduğumuz 1 kontorlük reklamların bitiminde tekrar 7 gün diye alıyoruz ama 1 veya 2 gün sonunda siliniyo bu tekrarlanan reklam madem 2 günlük belirtin reklam 2 günlük diye 7 gün diye belirtmenin bi anlamı yok en son arçelik reklamında başıma geldi teşekkürler

Mon, Nov 2 2009 11:09am - TonlaKazan DestekReklamtonlarinin buyuk cogunlugu TonlaKazan’da bir haftalik sureyle yer almaktadir. Dolayisiyla son gunlerinde sectiyseniz kalan gun sayisi kadar dinletebilirsiniz.

Ayrica bir reklamtonunu en fazla bir hafta dinletebilmektesiniz. Bazi reklamtonlarin dinletme suresi 1 haftadan az surede olabilir.

TonlaKazan artik davetiye sistemiyle uye almamaktadir. Bu nedenle uye sayimiz oldukca artmis durumdadir.

TonlaKazan'a yeni bir reklamton girdiginde hemen kapisilmaktadir. Uye sayisi da fazla oldugu icin reklamtonun limiti dolmaktadir.

Her gun diger Tonik’lerin kampanyalari sona eriyor olacak ve biten bu kampanyalar, diger Toniklerinde secebilmesi icin bos yer yaratmis olacak.

Dolayisiyla 'u belli araliklarla ziyaret etmenizi rica ediyoruz, her gun yeni firsatlar, yeni kampanyalar olabilir.

pegasus7

pegasus7

Üye
Yaklaşık 6 gün gündüz 7 gecedir bekliyorum ne 1 tonik var ne de TonlaKazan'dan 1 ses:( O kadar da birikmiş kontörümüz var ay'ın 20'i geldiğinde hemen mesaj atarlar tonik dinletmediğiniz için kazandığınız kontörleri gönderemiyoruz diye ohh ne ala valla herkes "çalarkendinlet"e abone olsun diye bilerek tonikleri bekletiyorlar ya:( kaç gecedir PC başında bekliyorum hala 1 tonik bile yok off off

osnakli

osnakli

Üye
Yaklaşık 6 gün gündüz 7 gecedir bekliyorum ne 1 tonik var ne de TonlaKazan'dan 1 ses:( O kadar da birikmiş kontörümüz var ay'ın 20'i geldiğinde hemen mesaj atarlar tonik dinletmediğiniz için kazandığınız kontörleri gönderemiyoruz diye ohh ne ala valla herkes "çalarkendinlet"e abone olsun diye bilerek tonikleri bekletiyorlar ya:( kaç gecedir PC başında bekliyorum hala 1 tonik bile yok off off
ton dinlettirmiyorsun diye kimse senin kontörlerini vermemezliketmez bunu aklınızdan çıkarın.ton dinlettiğiniz sürelerde ne kontör kazanmışsanız o kadar kontör ayın 20sinde hattınıza yüklenir.

SeRKaNCa16

Üye
sacmalık bence adamların yaptıgına bak!!!

BnRiletişim

BnRiletişim

Üye
1 Haftadır Tonsuz Geziyoruz:naughty:

pegasus7

pegasus7

Üye
1 Haftadır Tonsuz Geziyoruz:naughty:

Maalesef aynen daha önceden Çarşamba, Perşembe, Cumartesi ve Pazar toniklerin bol olduğu günlerdi şimdi 1 tane bilem tık yok:nono: 1 çözüm bulsalar ya da hepten bitiryoruz deselerde bizi bekletmeseler bu kadar yafff:aha::aha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt