Lina_TR Üye Adem' Alıntı: Konuşmazsan ezilirsin Lina. Yaş insanı adam etmez. Bir insanın asla yaşına saygı duymam. Ben insanın adamlığına saygı duyarım. Bazen 10 yaşındaki bir kardeşim, 50 yaşındaki bir adamdan daha değerli olabilir. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum ama haksızsan eğer susmalısın. Ben yaşa saygı dedim ama eğer haksızsan. Haklı olduğunda karşında kim olursa olsun hakkını almalısın.
Adem' Alıntı: Konuşmazsan ezilirsin Lina. Yaş insanı adam etmez. Bir insanın asla yaşına saygı duymam. Ben insanın adamlığına saygı duyarım. Bazen 10 yaşındaki bir kardeşim, 50 yaşındaki bir adamdan daha değerli olabilir. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum ama haksızsan eğer susmalısın. Ben yaşa saygı dedim ama eğer haksızsan. Haklı olduğunda karşında kim olursa olsun hakkını almalısın.
silop_kms Üye ™ мγdяєaм;1641766' Alıntı: Tabi Sende Edepsiz Mi Konuşcaz Genişletmek için tıkla ... evet haklısın..
™ мγdяєaм;1641766' Alıntı: Tabi Sende Edepsiz Mi Konuşcaz Genişletmek için tıkla ... evet haklısın..
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi Hiç Susmam Her Zaman Konuşurum Hak Ettiğim Yerde De Hak Etmediğim Yerde De Amaa Edepli Usluplü Bi Şekilde Konuşurum.
Hiç Susmam Her Zaman Konuşurum Hak Ettiğim Yerde De Hak Etmediğim Yerde De Amaa Edepli Usluplü Bi Şekilde Konuşurum.
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi Hiç Bi Şekilde Susmam Lina Tamam Mı Beni Susturcak İnsan Tanımıyorum İnat Yaparsam Susarım Amaa O Kişiyee İnatdaa Konuşurum
Hiç Bi Şekilde Susmam Lina Tamam Mı Beni Susturcak İnsan Tanımıyorum İnat Yaparsam Susarım Amaa O Kişiyee İnatdaa Konuşurum
Lina_TR Üye ™ мγdяєaм;1642473' Alıntı: Hiç Bi Şekilde Susmam Lina Tamam Mı Beni Susturcak İnsan Tanımıyorum İnat Yaparsam Susarım Amaa O Kişiyee İnatdaa Konuşurum Genişletmek için tıkla ... eğer bu konuyu konuşmak istersen cevapla yoksa saygı duyuyorum. Haksız olduğun yerde susmamanın sana zararı olacağına inanıyorum. Peki sence susmamanın sana yararı ne olur
™ мγdяєaм;1642473' Alıntı: Hiç Bi Şekilde Susmam Lina Tamam Mı Beni Susturcak İnsan Tanımıyorum İnat Yaparsam Susarım Amaa O Kişiyee İnatdaa Konuşurum Genişletmek için tıkla ... eğer bu konuyu konuşmak istersen cevapla yoksa saygı duyuyorum. Haksız olduğun yerde susmamanın sana zararı olacağına inanıyorum. Peki sence susmamanın sana yararı ne olur
Lina_TR Üye ™ мγdяєaм;1642559' Alıntı: Yarar Zarar Benim İçin Farketmez. Genişletmek için tıkla ... tamam
™ мγdяєaм;1642559' Alıntı: Yarar Zarar Benim İçin Farketmez. Genişletmek için tıkla ... tamam
Catty Emekli Yönetici Duruma göre değişir Kesin yargı bildiremeyiz ama geneli sorarsanız susmak çözüm oluyor , ama altını çiziyorum genel durumlarda
Duruma göre değişir Kesin yargı bildiremeyiz ama geneli sorarsanız susmak çözüm oluyor , ama altını çiziyorum genel durumlarda
_dumanist_ Üye _dumanist_' Alıntı: Lindoslu Kleobulos: Sık sık dinlemeli,çok konuşmamalı. Demiş... Genişletmek için tıkla ... _dumanist_' Alıntı: Çok konuşan boş konuşur diye güzel bir atasözümüzde mevcuttur hali hazırda.. Genişletmek için tıkla ... Vesselam..
_dumanist_' Alıntı: Lindoslu Kleobulos: Sık sık dinlemeli,çok konuşmamalı. Demiş... Genişletmek için tıkla ... _dumanist_' Alıntı: Çok konuşan boş konuşur diye güzel bir atasözümüzde mevcuttur hali hazırda.. Genişletmek için tıkla ... Vesselam..