Survivor 2014 Ünlüler ve Gönüllüler Başlıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Survivor 2014 Ünlüler ve Gönüllüler Başlıyor
Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışması bu akşam başlıyor.Ünlüler ve Gönüllüler den oluşan takımdaki isiler yerlerini aldılar.Buna göre Yarışmanın gönüllü yarışmacıları aşağıdaki isimlerden oluşmaktadır.

Mert Palavaroğlu, Turabi Çamkıran, Yiğit Dikmen, Akın Saatçi, Ertunga Gemuhluoğlu, Ekrem Toraman, Berna Sibel Deniz Canbeldek, Sahra Esra Işık, Müge Uzel, Emisa Samanta Mendes Gomes Avcı.Survivor 2014 Yarışmasının ünlü isimleri ise Ahmet Dursun, Akın Saatçi, Duygu Bal, Eda Özerkan, Gökhan Keser, Survivor, Serenay Aktaş adlı isimlerden oluşuyor.

2014 Yılında yine daha önceki yarışmalarda olduğu gibi heyecan ve zorlu bir mücadele yarışmacıları bekliyor.Survivor 2014 Ünlüler ve Gönüllüler Tanıtım Fragmanı İzle... Survivor 2014 Ünlüler ve Gönüllüler'in ne zaman başlaycağı belli oldu. Survivor 2014 Ünlüler ve Gönüllüler bu akşam Star TV'de yayınlanmaya başlıyor. Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler'in bu sezon nasıl bir oyunların olacağı ise merak konusu. İşte Survivor 2014 Ünlüler ve Gönüllüler'in bu akşam yayınlanacak olan ilk bölüm tanıtım fragmanı...

Acun Ilıcalı ' nın yapımcılığını üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı “Survivor” yedinci sezonuyla 2 Mart Pazar başlıyor.

Televizyon tarihinin en zorlu yarışması Survivor yine herkesi ekrana kilitleyecek. Her hafta farklı bir maceraya yelken açan “Survivor”, yeni sezonunda Dominik ' te gerçekleşecek.
 

Benzer Konular

Doğuş Pertez
Cevap
4
Görüntüleme
764
Ccihat67
Marco Laren
Cevap
2
Görüntüleme
626
Marco Laren


Üst Alt