zaqwsxcde
Üye
Sürüm yükseldi sms ağırlaştı
N96 telefonumun versiyonunu güncelledim.Yalnız şimdi mesaj yazarken telefon ağırlaşıyor.Harfler çok ağır çıkıyor.Bu sorun düzelmez mi?Bilgisi olan var mı acaba?
----------Eklendi @ 00:20:15 ---------- Yazıldı @ 00:04:20 ----------
Telefon eski versiyona dönmüyormuş.Döndürmeye çalışanlarda sorunla karşılaşmış forumu okudum.Yokmu başka bir yolu acaba ?Bir bilen ?
----------Eklendi @ 00:50:15 ---------- Yazıldı @ 00:20:15 ----------
Forumda bulduğum yazıyı aktarmak istiyorum.Benim gibi sorun yaşayanlar için.Bende yeni gördüm yazıyı ve denedim iki yöntemi de bu şekilde çözülüyor.Yazılımsal olduğu için başka yolu yokmuş.Bilginize
Şimdilik şu 2 yöntemi önerebilirim:
1. MEnü - Uygulama - Office - NOTLAR kısmından istediğiniz şeyi rahatlıkla yazıp, seçeneklerden gönder ile mesaj atabilirsiniz.
2. Mesaj dilini ingilizce seçmek gerekiyor. Ama bana 1. yöntem daha pratik geliyor
----------Eklendi @ 00:20:15 ---------- Yazıldı @ 00:04:20 ----------
Telefon eski versiyona dönmüyormuş.Döndürmeye çalışanlarda sorunla karşılaşmış forumu okudum.Yokmu başka bir yolu acaba ?Bir bilen ?
----------Eklendi @ 00:50:15 ---------- Yazıldı @ 00:20:15 ----------
Forumda bulduğum yazıyı aktarmak istiyorum.Benim gibi sorun yaşayanlar için.Bende yeni gördüm yazıyı ve denedim iki yöntemi de bu şekilde çözülüyor.Yazılımsal olduğu için başka yolu yokmuş.Bilginize
Şimdilik şu 2 yöntemi önerebilirim:
1. MEnü - Uygulama - Office - NOTLAR kısmından istediğiniz şeyi rahatlıkla yazıp, seçeneklerden gönder ile mesaj atabilirsiniz.
2. Mesaj dilini ingilizce seçmek gerekiyor. Ama bana 1. yöntem daha pratik geliyor