Oyun Sürüm Meselesi

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2498213

Silinen Üye 2498213

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sürüm Meselesi
Arkadaşlar herhangi bir uygulama kullandığımız telefon sürümüne uymuyorsa bunu rom atmak haricinde nasıl uyumlu hale getirebiliriz? Root yoluyla falan fark etmez.

orhanblt

orhanblt

Üye
Arkadaşlar herhangi bir uygulama kullandığımız telefon sürümüne uymuyorsa bunu rom atmak haricinde nasıl uyumlu hale getirebiliriz? Root yoluyla falan fark etmez.
Ben olsam room atar çıkarım işin içinden. Root falan sıkıntı deil dediğinize göre room atmak sizin için basit birşey dir diye düşünüyorum. Ama başka dersen Uygulaması da işini görür.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Silinen Üye 2498213

Silinen Üye 2498213

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yok o anlamda değil, root var da sıkıntı rom yüklemede. Ben oyunu tablete indirecegim ama tablet mebin dagittigindan e tab 4. Root atabildim ama farklı romları kurmak hem sıkıntıli hem de çok riskli. Bi deneyeyim yine de sağol.

Silinen Üye 2498213

Silinen Üye 2498213

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İşe yaramadı ya da ben yapamadım.

orhanblt

orhanblt

Üye
Birşeyi gözünden kaçırıor olmalısın. Bende note 2 var mesela. Bir süre sonra clashofclans yüklerken bahsettiğin sorun çıktı ve Market halper ile sorunu çözdüm. Daha sonra da işi kökünden çözüp orjinal kitkat rom yükledim. Bu alanda çok tecrübeniz yoksa farklı videolardan market halper uygulamasının kullanım videolarını inceleyin. 1dk. sürmez işlemi yapmanız

Silinen Üye 2498213

Silinen Üye 2498213

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İnceledim ama bu daha farklı bir sorun herhalde.

Üst Alt