Sürücü Kursu Senet

Sponsorlu Bağlantılar

abometin2

abometin2

Üye
    Konu Sahibi
Sürücü Kursu Senet
Arkadaslar bugun surucu kursuna ehliyet icin kaydoldum 3 tane belge imzaladim ama okumadan imzaladim sadece fiyat kismini gordum bu ileride bama bi sikinti yapabilirmi borclandirmis olabilirmi yani genel anlamda sorun acarmi icime bi kurt dustu bisey olursa ne yapabilirim bu arada yasim 19 uzerime kayitli hicbir mal yok

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
ne imzaladın bende yazıldım kışın hiç bişey imzalamadım git yazıldığın kurs yerine sor soruştur

juristokrat

juristokrat

Üye
Eğer hakkında mahkemece verilmiş bir kısıtlama kararı yoksa borçlanmaya ehilsin yani anne babana ihtiyaç olmadan borclanabilirsin.imzaladiklarin da muhtemelen borç senedidir.bir an evvel git bak ne olduğunu öğren.senet olsa bile borç taksitlerini odersen sorun olmaz tabi ödediğin her taksit için senedini al mutlaka

abometin2

abometin2

Üye
    Konu Sahibi
ustam ben borcumu öderim sıkıntı yoksa ilerde sıkıntı olabilirmi onu merak ediyorum mesela bana o imzalattıkları belgelerde ileride borç bilmem ve felan olabilirmi veya başka bi sıkıntı ben imzalarken belgeleri çok okumadım sadece ödemem gereken parayı gördüm oda normal olandı başka bişey olamaz demi herangi bişey yani böyle şeyleri pek bilmedigim için :(

juristokrat

juristokrat

Üye
Belgede ne yazdığını bilmeden birşey söylemek zor ama sanmam bir dolandırıcılık vs olsun.sen her ihtimale karşı belgeleri bi kontrol et.anlamadgin yerleri sor adamlara.normal senetse sen de borcunu zamanında odersen hiç bir sıkıntı olmaz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt