Temperature
Üye
'Sürprizi severiz'
Bayanlar Basketbol Ligi takımlarından Ceyhan Belediyesi'nde coach Levent Deringöl, Cumartesi Ceyhan’da oynayacakları Beşiktaş Cola Turka karşılaşmasında galibiyeti hedeflediklerini söyledi. Ceyhan Spor Salonu'nda bugünkü idman öncesi bir açıklama yapan Deringöl, Beşiktaş’ın gücünü bildiklerini ancak her karşılaşmaya galibiyet amacıyla çıktıklarını ifade ederek “ Hafta sonu deplasmanda Samsun Basketbol’u güzel bir oyunla uzatmada 92-86 mağlup ettik. Takım istenilen düzeye geldi. Beşiktaş maçı öncesinde sakat ve eksik oyuncumuz bulunmuyor. Rakibimizin gücü de ortada. Fakat biz de güçlü bir ekibiz ve sürprizi severiz. Beşiktaş'ı yenmek için elimizden geleni yapacağız. Gülen taraf olacağımıza inanıyorum” dedi.
Kulüp Müdürü Sedat Sözlü ise, sezon öncesi hedefledikleri maçları aldıklarını belirterek, “ Ceyhan Belediyespor kulübü olarak ilk yarı hedefimiz Türkiye Kupası’na katılmaktı. İkinci yarıda da hedef maçlarımızı kazanıp Play Off’lara kalabilmekti. Biz ikinci hedefimize de çok yakınız. Önümüzdeki Beşiktaş Karşılaşmasını kazanıp hedefimizi gerçekleştirmede büyük bir yol kat etmiş olacağız. Yönetim teknik ekip ve sporcularımızla buna inandık bunu gerçekleştirecek güçteyiz” şeklinde konuştu.
Basın Toplantısına Genel Muhasip İlbarshan Alpman, Genel Menajer Mehmet Şahin’de hazır bulundu.
Kulüp Müdürü Sedat Sözlü ise, sezon öncesi hedefledikleri maçları aldıklarını belirterek, “ Ceyhan Belediyespor kulübü olarak ilk yarı hedefimiz Türkiye Kupası’na katılmaktı. İkinci yarıda da hedef maçlarımızı kazanıp Play Off’lara kalabilmekti. Biz ikinci hedefimize de çok yakınız. Önümüzdeki Beşiktaş Karşılaşmasını kazanıp hedefimizi gerçekleştirmede büyük bir yol kat etmiş olacağız. Yönetim teknik ekip ve sporcularımızla buna inandık bunu gerçekleştirecek güçteyiz” şeklinde konuştu.
Basın Toplantısına Genel Muhasip İlbarshan Alpman, Genel Menajer Mehmet Şahin’de hazır bulundu.