-efşan Üye codblackops2' Alıntı: İnşallah bu da mavi marmara gibi olmaz.. . Genişletmek için tıkla ... İnşallah..
codblackops2' Alıntı: İnşallah bu da mavi marmara gibi olmaz.. . Genişletmek için tıkla ... İnşallah..
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: Aldı boyunun ölçüsünü.. Genişletmek için tıkla ... Aynen - - - Eklendi - - - greenmile' Alıntı: arapların hiçbirini gram sevmiyorum zaten Genişletmek için tıkla ... Tesadüfe bak onlarda Türkleri sevmiyor...
TheM-CK' Alıntı: Aldı boyunun ölçüsünü.. Genişletmek için tıkla ... Aynen - - - Eklendi - - - greenmile' Alıntı: arapların hiçbirini gram sevmiyorum zaten Genişletmek için tıkla ... Tesadüfe bak onlarda Türkleri sevmiyor...
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: neden? Genişletmek için tıkla ... Şiddet Abi. Yanlış anlama. Benim için sorun yok.
OttomaN TigeR' Alıntı: neden? Genişletmek için tıkla ... Şiddet Abi. Yanlış anlama. Benim için sorun yok.
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: Şiddet Abi. Yanlış anlama. Benim için sorun yok. Genişletmek için tıkla ... Peyki!
OttomaN TigeR Üye mad eagle' Alıntı: Size klasik bir cevap vereyim hep amerikanın oyunları bunlar Genişletmek için tıkla ... Bak aklıma gelmişti bu ya...
mad eagle' Alıntı: Size klasik bir cevap vereyim hep amerikanın oyunları bunlar Genişletmek için tıkla ... Bak aklıma gelmişti bu ya...
OttomaN TigeR Üye [ENGİN];4882285' Alıntı: senden önce davrananlar olmuş gökçen keşke diyeydin Genişletmek için tıkla ... neyse başka sefere artık abi... - - - Eklendi - - - mad eagle' Alıntı: Yoksa suriye bu cesareti kendinde bulamazdı zaten Genişletmek için tıkla ... Hangi cesareti bulamaz, adam uçağı düşürmüş.
[ENGİN];4882285' Alıntı: senden önce davrananlar olmuş gökçen keşke diyeydin Genişletmek için tıkla ... neyse başka sefere artık abi... - - - Eklendi - - - mad eagle' Alıntı: Yoksa suriye bu cesareti kendinde bulamazdı zaten Genişletmek için tıkla ... Hangi cesareti bulamaz, adam uçağı düşürmüş.
Mad EagLe Üye OttomaN TigeR' Alıntı: neyse başka sefere artık abi... - - - Eklendi - - - Hangi cesareti bulamaz, adam uçağı düşürmüş. Genişletmek için tıkla ... tamam işte güvenmediği birileri olmasa Türkiye'ye kafa tutabilir mi ?
OttomaN TigeR' Alıntı: neyse başka sefere artık abi... - - - Eklendi - - - Hangi cesareti bulamaz, adam uçağı düşürmüş. Genişletmek için tıkla ... tamam işte güvenmediği birileri olmasa Türkiye'ye kafa tutabilir mi ?
haydaravısyon Üye İsaril ermenistan yunanıstaın ve suriye gid gide müttefik devletler azalıyor. yakında tek başımaza kaldıgımızda natoya üye olmak yeterli olacak mı
İsaril ermenistan yunanıstaın ve suriye gid gide müttefik devletler azalıyor. yakında tek başımaza kaldıgımızda natoya üye olmak yeterli olacak mı
OttomaN TigeR Üye mad eagle' Alıntı: tamam işte güvenmediği birileri olmasa Türkiye'ye kafa tutabilir mi ? Genişletmek için tıkla ...
mad eagle' Alıntı: tamam işte güvenmediği birileri olmasa Türkiye'ye kafa tutabilir mi ? Genişletmek için tıkla ...