Surface Pro tablet fiyatında dikkat çekici indirim

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Surface Pro tablet fiyatında dikkat çekici indirim
Microsoft, 128GB Surface Pro fiyatında 400$ indirime gitti.

Tablet pazarında bir çok üretici yer almakta. Bu üreticilerden bir tanesi de 2012 Ekim ayı itibari ile Surface RT ve Surface Pro adındaki tablet modelleri ile tablet pazarına giriş yapan Microsoft oldu. Microsoft, Windows RT ve Windows 8 işletim sistemi ile Google Android üzerinde çalışan tabletleri ile Apple’ın iPad modelleri ile rekabete girdi.



Microsoft’un Surface modelleri, ARM mimarisinde işlemci yanı sıra, Windows RT işletim sistemi üzerinde çalışırken, Surface Pro ise x86 mimarisinde Intel işlemciler ile gelmekte. Geçtiğimiz 2013 sonunda WSurface 2 ve Surface Pro 2 adında ki yeni nesil modelleri duyurmuştu.

Microsoft’un Windows RT/8 üzerinde çalışan tablet modelleri, özellikler Android cihazlar karşısında daha yüksek fiyat etiketine sahipler. Bu nedenle de satış rakamları açısından bu tabletlerin gerisinde kalmakta.

Bu sorunu indirimlerle aşmayı amaçlayan Microsoft bazı indirim haberleri ile karşımıza gelmekte. Şimdi de ilk nesil Surface modeli için oldukça büyük bir indirim geldi. 128GB Surface Pro modeli 400$ indirim ile BestBuy üzerinden 499$ olarak satın alınabiliyor.

Surface Pro, 10.6″ büyüklüğünde 1920×1080 piksel dokunmatik ekran, Intel Core i5 işlemci, 4GB sistem belleği 720p ön ve arka kamera gibi özelliklerle geliyor.

Surface Pro tablet fiyatında dikkat çekici indirim - MaxiCep
 
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve GDDR5


Üst Alt