Öneri Sureler Uygulaması Ile Ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sureler Uygulaması Ile Ilgili

Yenilikler;
Tamamen Farklı C++ Kodları,
Uygulama Açılış Hızı Daha Çok Arttırıldı,
Sure Seçildikten Sonra O Surenin Toplam Süresi Ve Geçen Süresi Eklendi,
Ses Düzeyini Değiştirmek İçin Yeni Komutlar Eklendi(2. Resim de),
RAM Kullanımı Ayarlandı,
İngilizce Desteği İle Tabiki Daha Çok İnsana Hitabet :)
Sure İsimleri Görünür Halde :)

Değiştirmeyi Düşündüğüm Bir Yer Ve Aslında Konu Açmamın Tek Nedeni Şu:
Ses Dosyaları E:/SYSTEM/APPS/Sureler İçine Atılması Gerekiyordu, Çünkü Bildiğim Ve En Uygun MP3 Çaların Görmediği Bir Yer. Eğer Farklı Ve Hacksiz Bir Telefonun Da Kolayca Erişebileceği MP3 Çaların Görmediği Bir Yer Varsa Buyrun Burdan Yazın Uygulama İçin Güzel Bir Değişim Olur :)

• Beğen
Tepkiler: arslanla, Last-Trump ve -Börteçine-

Filinta44

Üye
Kardeşim böyle programlar yaptığın için ALLAH razı olsun bari bilgini böyle güzel şeylere harcıyorsun...

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
arslanla

arslanla

Üye
teşekkürler

burakkk97

Üye
cities klasörünün içini de görmüyor :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cities klasörünü düşündüm ama haritalar uygulaması ile çakışır mı diye düşünüyorum :) Yorumlar için teşekkürler ama uygulama için olması daha faydalı olacaktır :)

cihat04

cihat04

Üye
whatsapp ın ses dosyaları müzik çalarla karıştığı için xplore ile klasörün özelliklerini değiştirmiştim.mesela sen de gizli bir klasör açarsan müzik çalar görmez ama xplore ile düzenlenebilir.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benim de düşünmüşlüğüm var ama genele vurursak hacksiz telefonda oraya ulaşmak dosya atmak bunu anlatmak ve anlaşılmasını düşünmek biraz zor :)

cihat04

cihat04

Üye
bunu programın içine ekleyebilirsin mesela kullanıcının seçtiği dosyayı direkt oraya kopyalar

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Siz önce Storeden uygulamanın ve toplam dosyaların boyutuna bir bakın :)

Last-Trump

Üye
hadith uygulamasini ekleyebilir misin hadis uygulamalari yok denecek kadar az birde meal uygulamalarida yok denecek kadar az

Üst Alt