Sürekli sigarasından içen arkadaşını öldürdü.<Bursa>

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Sürekli sigarasından içen arkadaşını öldürdü.<Bursa>


[h=2]Sürekli sigarasından içen ve kendisine paket aldıran mesai arkadaşıyla tartışan genç, arkadaşını öldürdü.[/h]
Bursa'da sürekli sigarasından içen ve kendisine paket aldıran mesai arkadaşıyla tartışan genç, elini kana buladı. Bir gün önce de 2 paket verdiği arkadaşından sigaraların parasını isteyen, ama alamayan 17 yaşındaki A.U., bir çocuk babası Mehmet Yalçın'ı (30) bıçaklayarak öldürdü.


[h=4]SİGARASININ PARASINI İSTEYİNCE...[/h]Kanlı olay Bursa'nın Altınova Mahallesi'ndeki bir tavukçuda yaşandı. Aynı dükkanda çalışan A.U. (17) uzun süredir kendisinden isteyen ve zaman zaman da paket satın alıp verdiği Mehmet Yalçın'dan (30) bir gün önce alıp verdiği iki paket sigaranın parasını istedi. Bunun üzerine iddiaya göre Mehmet Yalçın, A.U.'ya "O zaman seninle tüm ilişkilerimi kesiyorum" dedi. A.U. da, "Tamam keselim de önce benim paramı ver" deyince ikilinin arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Yalçın'ın üzerine yürüdüğünü iddia eden A.U., tezgahta bulunan bıçağı savurarak, Yalçın'ı kalbinden yaraladı.
Diğer çalışanlar ve A.U. tarafından otomobille yakındaki bir hastaneye götürülen Mehmet Yalçın, doktorların çabasına rağmen hayatını kaybetti. Polis, hastaneye gelerek A.U.'yu gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt