Sürekli Konuştuğum Bir Numara İçin En Uygun Tarife Nedir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
    Konu Sahibi
Sürekli Konuştuğum Bir Numara İçin En Uygun Tarife Nedir ?
Hattım turkcell sürekli konuştuğum bir numara var onun için en uygun tarife ne yapabilirim bol bol konuşup az ödemek için ?

sethaa

sethaa

Üye
Hattım turkcell sürekli konuştuğum bir numara var onun için en uygun tarife ne yapabilirim bol bol konuşup az ödemek için ?

Eğer faturalı hat kullanıyorsan;

Ama fiyat bence pek uygun değil. Sadece 300 dakika hak veriyor. Eğer aylık 5 saat yeterliyse bunu kullan.

Kontörlü hat kullanıyorsan;

bana en uygunu bu geldi.

Ama genel olarak kanım Turkcell çok fazla fiyata konuşturuyor. Diğer operatörlerden çok daha uygun fiyatlara konuşman mümkün. (Yine de sakın Avea'ya bulaşma :box)

_azral_

_azral_

Üye

Buda kontörlü canımın 3'ü:)

pegasus7

pegasus7

Üye
Bence Canımın3'ü en mantıklısı en azından ister 1 numara, ister 2 numara ve istersen 3 numara ile görüşmen mümkün ve ayda en fazla 1 kez bu 3 numaraları ya da sadece 1'i değiştirmen de mümkün.

Ben ilk başladığı günden beridir kullanıyorum. En azından 1 hafta daimi olarak 25 kontör karşılığı 250 kontöre görüşüyorum. Baktım çok az kontör görüşmem kalıyor hemen 3NO yazıp 7000e gönderiyorum gelen mesaja EVET yazıp 2731' e göndererek tekrar 25 kontör karşılığı 250 kontör alıp süremi 1 hafta daha uzatıp konuşmama kaldığım yerden devam ediyorum.

Hem ben de senin gibi 1 tek numara ile görüşüyorum. 1 kampanya daha var ama o da 1 tek numara ile 50 kontöre 1000 veriyor sanırım 1 aylık ama gereksiz çünkü düşünsene karşındaki kişi numarasını kaybetti, telefonu o an için kapalı ya da başka 1 şey oldu. Eee ne olacak işin kötüsü numara değiştirme yapamıyorsun ama Canımın3'ü öyle değil ben şuanda 2 numarayı kayıt ettim 3. numara lazım olduğunda internete girip Turkcell'in Oline Bireysel'ini tıklayıp oradan numara değişikliğimi ya da numara eklemem işlemimi yapıyorum.

Sözün özü En iyisi tek numara ya da en fazla 3 numara kullanmak ise amacın Canımın3'ü

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
    Konu Sahibi
Turkcellde çok konuşmada uygun fiyat yok gibi vodafoneda 30 tl ye sabit ve vodafoneları sıınrsız arama çok cazip gibi.

ALPARS™

ALPARS™

Üye
arkadaşlara katılıyorum ya canımın3'ü yada süper tarife.

sethaa

sethaa

Üye
Turkcellde çok konuşmada uygun fiyat yok gibi vodafoneda 30 tl ye sabit ve vodafoneları sıınrsız arama çok cazip gibi.

30 TL'ye sadece Vodafone aramak sınırsız. Sabit telefonları da sınırsız aramak istiyorsan onun fiyatı 40 TL

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
eğerki tek bir numara ile görüşüyorsan turkcellin süper 2'li paketleri var ondan al sıralı 2 numara aylık 100 saat karşılığı 20 tl 50 saat biriniz 50 saat biriniz arıyorsnuz :oke:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Konustugun numara kampuslüyse en cazibi kampüscel yoksa süper tarife

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
    Konu Sahibi
eğerki tek bir numara ile görüşüyorsan turkcellin süper 2'li paketleri var ondan al sıralı 2 numara aylık 100 saat karşılığı 20 tl 50 saat biriniz 50 saat biriniz arıyorsnuz :oke:

Faturalı hatta kendime pek güvenemiyorum ondan kontörlü iyi şimdilik,

Gene iyi olan kampus gibi 15 dk konuşup kapatıp tekrar aramak lazım.

feminist46

feminist46

Üye

bencede bu tarife ama olumsuz kısmını söylemek isterim.
kullandığın numaralar değişiyor (süper ikili paket özel noları serili) faturalı kullanyorsun. ve sadece bu tarifeyi 1 yıl kullanıyorsun yok ben aynen devam etmek isterim dersen yeniden yeni işlemlerle yeni numaralı süper ikili paket alacaksın. ben çok düşündüm çok güzel tam benlik diyorsun ama bu kısmını düşününce vazgeçiyorsun o yüzden ben kampüs faturalıyı tavsiye ederim 10 dk si 120 krş
mesaj kampüs arası 150 krş diğer konuşmak turkcellilerle 250 krş diğer şebekeler 600 krş.
bi numara kampanyası vardı bi ara en güzeli o'da ahh ahh turkcele duyrulur. :D

SeRKaNCa16

Üye
bencede kampuscell

ViperRKO

ViperRKO

Üye
Bence Canımın3'ü en mantıklısı en azından ister 1 numara, ister 2 numara ve istersen 3 numara ile görüşmen mümkün ve ayda en fazla 1 kez bu 3 numaraları ya da sadece 1'i değiştirmen de mümkün.

Ben ilk başladığı günden beridir kullanıyorum. En azından 1 hafta daimi olarak 25 kontör karşılığı 250 kontöre görüşüyorum. Baktım çok az kontör görüşmem kalıyor hemen 3NO yazıp 7000e gönderiyorum gelen mesaja EVET yazıp 2731' e göndererek tekrar 25 kontör karşılığı 250 kontör alıp süremi 1 hafta daha uzatıp konuşmama kaldığım yerden devam ediyorum.

Hem ben de senin gibi 1 tek numara ile görüşüyorum. 1 kampanya daha var ama o da 1 tek numara ile 50 kontöre 1000 veriyor sanırım 1 aylık ama gereksiz çünkü düşünsene karşındaki kişi numarasını kaybetti, telefonu o an için kapalı ya da başka 1 şey oldu. Eee ne olacak işin kötüsü numara değiştirme yapamıyorsun ama Canımın3'ü öyle değil ben şuanda 2 numarayı kayıt ettim 3. numara lazım olduğunda internete girip Turkcell'in Oline Bireysel'ini tıklayıp oradan numara değişikliğimi ya da numara eklemem işlemimi yapıyorum.

Sözün özü En iyisi tek numara ya da en fazla 3 numara kullanmak ise amacın Canımın3'ü

Abla naptın sen ya :D roman yazdı masallah (H)

Ama iyi sölemisin.katılıom sana

Üst Alt