Bence Canımın3'ü en mantıklısı en azından ister 1 numara, ister 2 numara ve istersen 3 numara ile görüşmen mümkün ve ayda en fazla 1 kez bu 3 numaraları ya da sadece 1'i değiştirmen de mümkün.
Ben ilk başladığı günden beridir kullanıyorum. En azından 1 hafta daimi olarak 25 kontör karşılığı 250 kontöre görüşüyorum. Baktım çok az kontör görüşmem kalıyor hemen 3NO yazıp 7000e gönderiyorum gelen mesaja EVET yazıp 2731' e göndererek tekrar 25 kontör karşılığı 250 kontör alıp süremi 1 hafta daha uzatıp konuşmama kaldığım yerden devam ediyorum.
Hem ben de senin gibi 1 tek numara ile görüşüyorum. 1 kampanya daha var ama o da 1 tek numara ile 50 kontöre 1000 veriyor sanırım 1 aylık ama gereksiz çünkü düşünsene karşındaki kişi numarasını kaybetti, telefonu o an için kapalı ya da başka 1 şey oldu. Eee ne olacak işin kötüsü numara değiştirme yapamıyorsun ama Canımın3'ü öyle değil ben şuanda 2 numarayı kayıt ettim 3. numara lazım olduğunda internete girip Turkcell'in Oline Bireysel'ini tıklayıp oradan numara değişikliğimi ya da numara eklemem işlemimi yapıyorum.
Sözün özü En iyisi tek numara ya da en fazla 3 numara kullanmak ise amacın Canımın3'ü