Sürekli Başka Siteye Link Veren Şahıs Hakkında..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sürekli Başka Siteye Link Veren Şahıs Hakkında..
Yönetici Arkadaşlar birkaç gündür birisi farklı nicklerle symbian destek ve cep telefonları genel bölümüne üyelik gerektiren bir siteye link vererek konu açıyor..site çekilmez hale geldi..biz şikayet etmekten bıktık..geçici bir süreliğine bu bölümlere yönetici onayıyla konu açılsa diyorum..en azından malum şahıs vazgeçene kadar..

EroL

EroL

Emekli Yönetici
adam çıldırmış gibi :ehe bu kişi için özel polis admin yetkilendirilmesi lazım :ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya deli olacağım..konuları siliniyor pat yeniden açılıyor çıldırmış gerçekten..

futbol123

futbol123

Üye
adam çıldırmış galiba

güntes

Üye
ben p990i için versiyon ve navigasyon indirmek istiyorum ama yüklenecek yeri bulamadım
nerde yüklenebiliyor?

Pure Life

Pure Life

Üye
Yönetici Arkadaşlar birkaç gündür birisi farklı nicklerle symbian destek ve cep telefonları genel bölümüne üyelik gerektiren bir siteye link vererek konu açıyor..site çekilmez hale geldi..biz şikayet etmekten bıktık..geçici bir süreliğine bu bölümlere yönetici onayıyla konu açılsa diyorum..en azından malum şahıs vazgeçene kadar..
Arkadaşlar bu konuyla ben özel olarak ilgileniyorum. Şöyleki bu üye bu tür konu açtığında formda alakasız yerlerde açmakda. Sadece dosyalar bölümde değil. Bu akadaşımızın konularını bayan moda da da görmek mümkün javada da konu dışın da da. Genel dağılım yapıyor. O yüzden symbian konuları bizim onayımızdan geçse bile bu arkadaş diğer kategorilerde kendini göstermek isteyecektir.

ben p990i için versiyon ve navigasyon indirmek istiyorum ama yüklenecek yeri bulamadım
nerde yüklenebiliyor?

Konuyla alakasız birşey yazmışsın arkadaşım ama yinede cevap vereceğım. Sen konuyu aç herhangi bir kategoriye bana pm gönder yada şikayet butonunu kullan biz taşırız konuyu

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
:) ne manyaklar var sizde olmasanız

SeRKaNCa16

Üye
asıkkk asıkkk :D))

Noks

Noks

Üye
itiraf ediorm dun gece pastayi ben yedim xP saka adam harpi pisi pisi kop at yaf xP not: bu mesaj 5800 qwerty klaviye ile yazilmistir xP

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
adam kıllıgına yapıo olmalı bolelerını yakalayıp sıtede ıı bı dovmelı :D:D

Ozan

Ozan

Admin
Malum reklamı yapılan site, kara liste filtremize girmistir bu sayede zaten sitesine yönlenme saglamayacagi için amacına ulasmayacaktır. Malum şahıs ise konu açmaktan vazgeçmişe veya vazgeçecege benziyor.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tek şu adam dursun başka birşey istemiyorum..

Pure Life

Pure Life

Üye
tek şu adam dursun başka birşey istemiyorum..
Aynı fikirdeyim. Bütün adminlerin yokluğu çok belli oluyor ama Ozan olmayınca kaos oluyor. Ama yinede kıskandım ozanı yaaa :ağlarım: Benim için kimse böyle birşey söylemiyor.:ağlarım:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Aynı fikirdeyim. Bütün adminlerin yokluğu çok belli oluyor ama Ozan olmayınca kaos oluyor. Ama yinede kıskandım ozanı yaaa :ağlarım: Benim için kimse böyle birşey söylemiyor.:ağlarım:

Olur mu abla öyle şey sen olmasan şikayet raporlarıma kim müdahale ederdi :)

Ozan

Ozan

Admin
Üyeler sikayet sistemini çok olumlu kullanmadıkça, bizlerin de yetişmesi mümkün olmuyor.

Önemli olan duyarlı üyelerimizin olması..
Sikayet sistemini 100%dogru kullanan üyeler, en az adminler kadar yararlı ...

Pure Life

Pure Life

Üye
Olur mu abla öyle şey sen olmasan şikayet raporlarıma kim müdahale ederdi :)
canım benım :sarıl: Ozan mudahale ederdi :dry: kıskandım bikere şimdi :ehe
Üyeler sikayet sistemini çok olumlu kullanmadıkça, bizlerin de yetişmesi mümkün olmuyor.

Önemli olan duyarlı üyelerimizin olması..
Sikayet sistemini 100%dogru kullanan üyeler, en az adminler kadar yararlı ...
Kesinlikle kardeş :oke: Her ne kadar şuan çatır çatır çatlasamda :d: söylediklerine aynen katılıyorum :ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet eleman vazgeçti galiba artık konuları gözükmüyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt