Sürekli 1 krş gidiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmttn

Üye
    Konu Sahibi
Sürekli 1 krş gidiyor
Arkadaşlar Samsung galaxy ace ye sahibim. aldıgım günden beri sürekli bildirim geliyor 1 krş 1krş gidiyor bu bana günde 2-3 tl zarara neden oluyor.Paket veriyi kapattıgımda sorun olmuyor ama ben facebook paketi kullanıyorum yani paket veri açık olması lazım lütfen yardım :/

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
çare BİMCELL :D

MrTech

MrTech

Üye
Turkcell sizi çok seviyor sanki.Gidin vodafone'a bi hat alın kurtulun :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 219846

Samet.25

abone oldugun yerler varsa onlara gidiyodur musteri hizmetlerini ara avea ya gec en iyisi

yaren_dede

yaren_dede

Üye
çözüm değil ama madem günde 2-3 tl gidiyor sizde sınırsız net alın 20 tl ye hem rahat rahat internette gezin hemde kar edin

abandonware

abandonware

Üye
mobil şebekeyi açık tutarsan telefonun internete girebilir bu normaldir, eğer kapatırsan telefonunun internet erişimi sen açana kadar kapatılır. Belki facebook uygulaması belirli bir sürede birkaç kez interntten sana gelen mesajları vs. güncelliyordur. internet paketi al, ve mobil şebkeyi açıp yeniden dene

bilal3734

Üye
Bak İnternet Paketin Vardir. Ama Kotasi Dolunca Her 100KB de 1 Kuruş Alir Bunu İptal etmek için İPTAL (İnternet Paketinin İsmi) Yaz 2222 Yolla :)

fk555897

fk555897

Üye
Ayarlarda paket verinin olduğu yerde birşey daha var adın hatırlamıyorum ama onu kapatınca geçiyordu sorun eskiden ace kullanıyordum.

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
android işletim sistemlerinde, twitter paketi facebook paketi işlemio. telefonun internetini açinca tüm internet açilir. sadece facebook twitter açilmaz. netini açinca google play tlefonunda yüklü olan uygulamaları arka planda güncel olup olmadğını kontrol eder.o yüzden paran gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt