gecersiz02
Üye
Şuraya da bi bakar mısınz :) htc desire kullanıcıları
bişey sormak istiyorum
ben htc desire z kullanıcısıyım daha 2 günlük . dosya yöneticisi gibi bişi yokmu yani sd kartına giremiyorum root ayarı falan var dediler fakat bunu yapmak istemiyorum sanırım garantisi gidiyor. ayrıca ben .apk uygulamalrını uygulama yönetisinden karta aktaraibliyorum yani bu tamamen gereksiz değil mi sd kartına ulaşmak ? ayrıca htc hub diye bişey var menüde bu sanırım htc market fakat çok çok çok az uygulama var yani uygulama bile denmez widget mi ne hep onlardan var uyduruk şeyler
oyun bile yok yani. ayrıca banknot okuyu falan buldum indirdim buldum biyerden. androidmarket diye bi site var sanırım htc ye bağlı yani google üyeliği istiyor üye oldum telefonumu bile verdim hala kayıtlı kullancı değilsiniz diyor. lütfen bana htc hakknda geniş bilgi verecek birisi var eklesn lütfen. [email protected]
şimdiden çok tşekkür ederim
----------Eklendi @ 14:13:17 ---------- Yazıldı @ 14:10:40 ----------
Özellikle bu telefonda klasöt açmak istiyorum oyunlar yugulamalar falan adında bu da mı olmuyor. :S
ben htc desire z kullanıcısıyım daha 2 günlük . dosya yöneticisi gibi bişi yokmu yani sd kartına giremiyorum root ayarı falan var dediler fakat bunu yapmak istemiyorum sanırım garantisi gidiyor. ayrıca ben .apk uygulamalrını uygulama yönetisinden karta aktaraibliyorum yani bu tamamen gereksiz değil mi sd kartına ulaşmak ? ayrıca htc hub diye bişey var menüde bu sanırım htc market fakat çok çok çok az uygulama var yani uygulama bile denmez widget mi ne hep onlardan var uyduruk şeyler
oyun bile yok yani. ayrıca banknot okuyu falan buldum indirdim buldum biyerden. androidmarket diye bi site var sanırım htc ye bağlı yani google üyeliği istiyor üye oldum telefonumu bile verdim hala kayıtlı kullancı değilsiniz diyor. lütfen bana htc hakknda geniş bilgi verecek birisi var eklesn lütfen. [email protected]şimdiden çok tşekkür ederim

----------Eklendi @ 14:13:17 ---------- Yazıldı @ 14:10:40 ----------
Özellikle bu telefonda klasöt açmak istiyorum oyunlar yugulamalar falan adında bu da mı olmuyor. :S