Sura için Dolunay Nasıl Olmalı

Sponsorlu Bağlantılar

anık

Üye
    Konu Sahibi
Sura için Dolunay Nasıl Olmalı
arkadaşlar ben kasmalık dolunay istiyorum yani metinleri falan çabuk kessin becerileride iyi olsun şimdi buna hangi taşları basmalıyım?

Uhops

Uhops

Üye
Metin keseceksen atın falanda varda +35ort dolu al

kezban yenge

kezban yenge

Üye
+30 yeterlidir +9 ise.Öldürücü ve canavar +4 olursa süper.+3 de normaldir.

avast

avast

Üye
beyler iyi hosta pvp mı trm i once onu soyle pvp se en az 40 ort yap gitsin

anık

Üye
    Konu Sahibi
Metin2 Tr yorumlarınız için teşekkürler +9 dolunay 30ort tramola serverinden ne kadara almalıyım sonra kazık yemiyelimde:D

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Metin2 Tr yorumlarınız için teşekkürler +9 dolunay 30ort tramola serverinden ne kadara almalıyım sonra kazık yemiyelimde:D

O kadarını da bilmiyorum.Bayrak bayrak dolaş en iyi fiyatı bulduğunda kaçırma.Ama kârlı bir alışveriş için sabrı şart bilirim.

anık

Üye
    Konu Sahibi
Birtane Buldum adam +9Dolunayı 150m satıyor:banghead:

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Uhops

Uhops

Üye
Birtane Buldum adam +9Dolunayı 150m satıyor:banghead:

ben ergenekonda 33ort/+3 nınja ve +3 savascı basılı/ %2 krtikliyi 15m'e aldım):)

anık

Üye
    Konu Sahibi

ben ergenekonda 33ort/+3 nınja ve +3 savascı basılı/ %2 krtikliyi 15m'e aldım):)

Tramolada çok pahalı herşey Anlamadım ki kazıkçımı ne bunlar +0 doluyu bile 6.5 ,7m istiyorlar

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Sura için vslik istiyorsan beceri yüksek olsun taşlarıda +4 savaşçı ve ninja yada savaşçı sura yada savaşçı ve darbe taşı olabilir.
kasmalık istiyorsan ortalama yüksek olucak ve taşları +4 canavar ve darbe taşı olucak. 3 taş ekleme slotu var ise +4 darbe canavar kavrama olucak. :)

Eateam

Eateam

Üye
bildiği güzel bir pvp var mı

Üst Alt