Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sura da hp ,sp, str, dex Hangilerine verilmeli
Sponsorlu Bağlantılar
anık
Üye
Konu Sahibi
Sura da hp ,sp, str, dex Hangilerine verilmeli
arkadaşlar ben yeni başladım oyuna level 7 deyim bunlardan hangilerine değer vereyim sura için ?
s.a kardeşim büyülü silahsan başta 3int 1vit ver int 90 olunca viti 50ye getir bırak. Sonra 3dex 1 str ver. 86dan sonra lidersin
karabüyüde ise 2int 1 vit ver, int 90 olunca vit 90 yap ve dex. Kalanları str ver. çok faydasını görürsün Yararlı olduysam bi teşekkürü çok görmeyin.
Uhops
Üye
Ben 33 level karabüyüm şuana kadar sp ye verdım ama vs de sp ım yetmıyor.mavi pot içiyorum.o yüzden 90 olana kadar sp yap sonra hp yap.hem sp suranın skilini güçlendirir.55 levellik bedensel savascı kesebiliyorum şuan.
Ben 33 level karabüyüm şuana kadar sp ye verdım ama vs de sp ım yetmıyor.mavi pot içiyorum.o yüzden 90 olana kadar sp yap sonra hp yap.hem sp suranın skilini güçlendirir.55 levellik bedensel savascı kesebiliyorum şuan.
zaten 3 int 1 vit verirse fazla zararı olmaz. Ama biri kasacaksa sp verebilir. Benim tercihim büyülü silah olun. Tabi 86+ya kasacaksanız
kardeşim onun sebebi karanlık korumanın orada yazan %liğini spden düşürmesidir. Zaten karabüyü suranın zayıf noktası budur. Ama mavi pot serbest olduğu için avantaj sağlanır. ilerki levellerde hiç mavi pot sıkıntınız olmaz merak etmeyin