Uygulama supersu hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

sasua42

sasua42

Üye
    Konu Sahibi
supersu hakkında
Merhaba arkadaşlar telefonları takip ederim ama hic root-rom işine girmedim bu yüzden pek bir bilgim yok
Lg g2 sahibiyim telefonumun bataryasını kalibre edebilmek için rootlamayı düşünüyorum rootlamakta sorun yok lakin
Superuser uygulamasında root kaldırma seçeneği varmış ben rootlayip batarya kalibrasyonu yaptıktan sonra rootu kaldirsam telefona guncelleme gelir mi?
Guncelleme gelirse telefon üzerinden guncelleyebilir miyim?
Rootu kaldırınca garanti dışı kalır mi?
Lütfen yardım edebilir misiniz

badmus

badmus

Üye
bende lg g2 kullanıcısıyım. Ama rootladıktan ve root'u kaldirdiktan sonra sistem guncellemesini kurmanı kesinlikle onermem. Hard brick olma ihtimali olabilir. Bu sebeple root'dan sonra sistem guncellemesi istiyorsan stock rom atip yuklemelisin guncellemeyi

sasua42

sasua42

Üye
    Konu Sahibi
bende lg g2 kullanıcısıyım. Ama rootladıktan ve root'u kaldirdiktan sonra sistem guncellemesini kurmanı kesinlikle onermem. Hard brick olma ihtimali olabilir. Bu sebeple root'dan sonra sistem guncellemesi istiyorsan stock rom atip yuklemelisin guncellemeyi
Hadi ya hocam şimdi stock romu atınca da batarya kalibrasyonu yapmanın önemi kalmayacak gibi

Deneyen arkadaş var mi güncelleme oluyor mu?

007wolverine

007wolverine

Üye
gmd de demedim olmuyor güncelleme

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Kardeş şu Custom ROM işlerine girmemeni öneririm bilgisizsen. SuperSu kaldırmaz rootu. Root atarsan Download moddan Stock ROM'u atarak kaldırabilirsin.

sasua42

sasua42

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş şu Custom ROM işlerine girmemeni öneririm bilgisizsen. SuperSu kaldırmaz rootu. Root atarsan Download moddan Stock ROM'u atarak kaldırabilirsin.
Bulaşmamak en ıyisi benim için :D
Rom atmayı bilmiyorum

Üst Alt