Süperrr bir JeeP yarışı 3MB lık gerisini siz düşünün

Konu Sahibi
Süperrr bir JeeP yarışı 3MB lık gerisini siz düşünün

alıntı

ozkanak

Üye
oyundan bir resim verirmisin dostummm

bynedim

Üye
Hangi cihazlara uyumlu bilgi var mı acaba? Symbian OS mesela?..

Exalans

Üye
arkadaşlar dosya s60 dosyası arkadaşa teşekkür ediyoruz rapidle sorunu olan arkadaşlar için buraya ekledim

ben oynamıstım bu oynu herkeze tavsiye edrim once bi bar a gidiyosunuz 5 tane adam cıkıyoo onlarla kapısıyosunuz ya parasına yada kontagına... onları halledince 2. bar a geciyosunuz ben 2. bardan 3 adamı gectim ama bitiremedim... yinede herkeze tavisiye edrim cok guzel bi oyun n-gege oyunlarına tas cıkarır cinsten bisi

bu oyunu bende oynamıstım ayrıca oyunda direksiyon camerasıda var arabanın içinden direksiyonlu filan güzel kaliteli bir oyun n-gage oyunları kadarda olmasada iyidir(sx1 de sorunsuz bir şekilde calısıyor)

mservank

Üye
kardeş bi daha ki sefere sadece n 6630 böümünü çıkarsana telefon açılırken görüntü olrak ekleyecem

ozkanak

Üye
bence boyutuna göre kötü bir oyun aspalt 2 3d bundan iyi hemde 1 mb ama arkadaşa yinede teşekkürler paylaştığı için

Apollon

Üye
eline sağlık...............

spook

Üye
asphalttan daha guzel olur ınsallah indirdim bakalım sagol

ozkanak

Üye
bana pek sarmadı doğrusu boyutuna gore kotu aspalt daha iyiii ama emeğine sağlıkk paylaştığın için

iyi güzel hoş ta tuş konfigirasyaonları iyi deil 3 de gaza basılır mı be!

serjo

Üye
slm.oyunu indirmek için linke tıkladıgında gelen sayfada nasıl indiricez.bulamadım

bence güzel ama boyutuna göre kötü paylaşım için saol

fk92

Üye
link ölü!!!!!!!!!!!!!!

ote

Üye
Teşekkürler