Haber Supernatural Dizisinde Surface Pro 2 Reklamı

Sponsorlu Bağlantılar

kaltintop

kaltintop

Üye
    Konu Sahibi
Supernatural Dizisinde Surface Pro 2 Reklamı
bildiğimiz üzere microsoft ve nokia ikilisi dizilerde(Türkiye'dekilerde dahil) kliplerde ürün yerleştirme olarak cihazlarının reklamını yapma olayını iyice genişlettiler. şimdiki reklam ise Supernatural dizisinin 9. sezon 4. bölümünde yer alıyor. Charlie isimli bilgisayar kurdu kızımız 1930lardan kalma bir bilgisayara Surface pro 2 tabletini bağlayarak cihazdaki bilgileri tabletine aktarıyor. dizinin bu bölümü çıkalı 3 gün oldu fakat anca izleyebildim. denk geldiğinde de kimsenin paylaşmadığını fark ettim. windows phone olmasa da yakından ilgilendiren bir konu olduğunu düşünüyorum :)

Son düzenleme:

Hagios

Hagios

Üye
Daha başlamamıştım yeni sezona fena spoiler verdiniz ha :D

burakkk97

Üye
Arrow'da da Felicity kullanıyo onun da konusunu açın :D

• Beğen
Tepkiler: 0343434
fk555897

fk555897

Üye
Teşekkürler

tolgaxox1

Üye
teşekkurler

musti15fb

Üye
Hawaii Five-0 ve Elementary'nin resmi sponsorları her bölümde Microsoft ürünleri.

Hawaii Five-0'da sanırım 4. sezon 2. bölüm bilgisayar parçalandı, yeni bilgisayar geldiğinde ap açık Windows İşletim Sistemi, Sınırsız Disk alanı ve 64 çekirdekli işlemci dedi. Son ikisi gerçek olamaz ama bilgisayar Windows 8.1'di..

csH

csH

Üye
the vampire diaries in 5. sezon 1. bölümünde de vardı bu surface pro aynı kanalda yayınlanıyo ikisi de :D

dakamon

dakamon

Üye
O değilde surface 2 olduğunu nerden anladınız :D :D

kaltintop

kaltintop

Üye
    Konu Sahibi
O değilde surface 2 olduğunu nerden anladınız :D :D

hiçbir işaret olmasa bile ürün yerleştirme için eski veya düşük seviye ürünü seçebileceklerini düşünüyor musunuz:) (bkz.: kurtlar vadisi NL1020, güneşi beklerken NL925)

Daha başlamamıştım yeni sezona fena spoiler verdiniz ha :D

dostum gerçekten özür diliyorum sezon başlayalı baya oldu pek ihtimal vermiyordum :D fakat ölüm kalım mevzusu bir spoiler değil bu için rahat olsun :D

dakamon

dakamon

Üye
Peh bumu yani garantisi :D

blackcemre

Üye
Haber için teşekkürler.

kaltintop

kaltintop

Üye
    Konu Sahibi
Peh bumu yani garantisi :D

hayır dostum garantisi o değil burda bişeylere garanti vermek gibi bi derdimde yok ben başlangıçta sadece surface yazmıştım internette yabancı forumlara baktığımda surface pro 2 olduğunu okudum. başlığı buna göre değiştirdim. fakat şunuda belirteyim ne yapmak istediğini anlayamadım.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk: bilgi için

Takipçi Satın Al

Üst Alt