Süper Ramazan fırsatı! %54 indirimle 2GB ayda 16TL!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sebahattinART

sebahattinART

Üye
    Konu Sahibi
Süper Ramazan fırsatı! %54 indirimle 2GB ayda 16TL!!!
Merhaba arkadaşlar, konuda'da gördüğünüz gibi Avea şimdide16 tl'ye 2gb internet paketi sunuyor. Ama google'da araştırdım bir türlü kalan GB'ı nasıl öğreneceğimi bulamadım:) müşteri hizmetlerine bir türlü bağlamadım ya... Bu paketi bana avea'nın gönderdiği bilgi mesajı üzerine yaptım ve her gün 66 MB kullanırsak, tam 1ay yetiyor. Her ay otomatik yenileniyor. Kalan MB'ı öğrenmenin yolunu bulan yazsın bi zahmet ya :) bide lütfen biri şu müşteri temsilcisinden detaylı bilgi alsın.

Bana gelen bilgi mesajı => Super Ramazan firsati! %54 indirimle 2GB ayda 16TL!Ustelik tek ay degil her ay gecerli olan bu paket ve ucretsiz 3G aboneligi icin 6161e EVET yaz gonder!

fatihveyusuf

Üye
bence o kadar da iyi değil gibi. 1 gb 9 tl 2 gb 18 eder. 18 ve 16 pek fark yok.

sebahattinART

sebahattinART

Üye
    Konu Sahibi
ben youtube'dan çok video izlediğim için 1gb bana yetmiyor :) 2 gb çok iyi bana göre...!

----------Eklendi @ 20:28:46 ---------- Yazıldı @ 20:26:36 ----------

zaten 1 gb'ın 9 tl olması çok iyi bir kampanya. Avea.com.tr'ye girip bir internet paketlerine bakarsan görürsün :) ve 2gb 16 tl'ye gayet iyi...!

nearcandy

Üye
bence o kadar da iyi değil gibi. 1 gb 9 tl 2 gb 18 eder. 18 ve 16 pek fark yok.
1 ay için 2 lira büyük bi mebla değil ama 1 yıl kullanırsan 24 lira yapar ve 24 lirayla 1 hafta geçinen aile var yani ne kadar az ödeme yaparsan o kadar iyi o yüzden iyi bi kampanya çünkü internete verilen para ben yiyemedim sen ye parası gibi birşey ne kadar az ödersek o kadar iyi..

caglet

caglet

Üye
yılda 24 ile haftada 24'ü nası karsılastırırsınız :D
tam tersi olsa Biz haftada 24 versek o zmn derdiniz ki yılda 24 tlye geçinen aileler var diye...:D
Her konuyuda duygusala baglamayın varlık ıcınde yokluk cekmenın alemı yok sadece duyarsız olacak kadarda harcama yapmayın yeter...Bence yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt