sebahattinART
Üye
Süper Ramazan fırsatı! %54 indirimle 2GB ayda 16TL!!!
Merhaba arkadaşlar, konuda'da gördüğünüz gibi Avea şimdide16 tl'ye 2gb internet paketi sunuyor. Ama google'da araştırdım bir türlü kalan GB'ı nasıl öğreneceğimi bulamadım
müşteri hizmetlerine bir türlü bağlamadım ya... Bu paketi bana avea'nın gönderdiği bilgi mesajı üzerine yaptım ve her gün 66 MB kullanırsak, tam 1ay yetiyor. Her ay otomatik yenileniyor. Kalan MB'ı öğrenmenin yolunu bulan yazsın bi zahmet ya
bide lütfen biri şu müşteri temsilcisinden detaylı bilgi alsın.
Bana gelen bilgi mesajı => Super Ramazan firsati! %54 indirimle 2GB ayda 16TL!Ustelik tek ay degil her ay gecerli olan bu paket ve ucretsiz 3G aboneligi icin 6161e EVET yaz gonder!
müşteri hizmetlerine bir türlü bağlamadım ya... Bu paketi bana avea'nın gönderdiği bilgi mesajı üzerine yaptım ve her gün 66 MB kullanırsak, tam 1ay yetiyor. Her ay otomatik yenileniyor. Kalan MB'ı öğrenmenin yolunu bulan yazsın bi zahmet ya
bide lütfen biri şu müşteri temsilcisinden detaylı bilgi alsın.Bana gelen bilgi mesajı => Super Ramazan firsati! %54 indirimle 2GB ayda 16TL!Ustelik tek ay degil her ay gecerli olan bu paket ve ucretsiz 3G aboneligi icin 6161e EVET yaz gonder!