Super modıfıye sonyerıcsson cıd49 karma gelıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Super modıfıye sonyerıcsson cıd49 karma gelıyor.
arkadaslar su an üzerinde calismakta oldugum 2 üründen bahsedicem.birisi masa standi hoparlörüne sahip.digeri ise yeryüzünde tek olacak.
telefon 3-4 modelden toplanmistir ama yapimi daha dewam etmektedir.Üzerinde w200i hoparlörü,k750i ekran,anten(sebeke),arka ve ön kapak,bütün Tuslar,w700i tus takimi aydinlatma,joystick,w800i yan kasa,kamera,ana board,w810i batarya.daha önce sadece kaporta degisimi yapildi.ama bu sistematk.sadce kasasi 1 ay sürd

--------------- Ekleme ---------------

klass ve agir yapili bir makina.biraz oyuncak gibi,biraz yaratik gibi.neydigi belirsiz bi alet.resimlerini yüklemeye calisicam.ama uzun sürecek.ana board elime kisa bi süre sonra gecicek.onu bekliyorum.
yorumlariniza göre degisiklik yapabilirim.parcalar 0 (sifir) km dir.hic kullanilmamisdir.

Progressivity

Progressivity

Üye
valla merakla bekliyorum bakalım düşünce güzel zaten bence telefon şirketleri bunu yapmalılar yani istek telefon yapımından bahsediyorum :)

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
bencede.katiliyorum.

GameWorld

GameWorld

Üye
hadi bakalım ;)

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
arkadaslar baska neler yapabilirim yada neleri degistiriyim.önerilerinizi bekliyorum.
tacsiz kiral ve teknotor arkadaslarim sizden daha cok sey bekliyorum.yazilim ve diger modifiye bakimindan.acoustic,flash tema,vb islerde.

haystars

haystars

Üye
yhah bunun sistemi ne olucak yine java mı yoksa symbian mı olucak eğer yapabiliyosanız sis yapın :D

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
symbian olacagìni pek zannetmiorum ama olabiliyosa denerim.

w700i bataryasi telefonu aÇamadi.
baslangic menüsüne geliyor, sadece müzik seciorum.-ekolayzir son,ses orta 1 dk müzik calio.kapaniyo.ama telefnu baslat diom,kodu giriom,aninda kapanio.
SE J100i bataryasi aÇti.
sorunsuz aciliyor.
board w800i,kamera k750i,ekran k750i,tus aydnlatma k750i,tus butonlari w700i,kasa w800i,orta kasa tatli turuncu.

resimleri profilime aticam.bildgniz w800i ama ici degisik.
bu telefonu yaparken masraf etdim ama degdi.
3g olmayiversin,nolcak.kamera 2 mp olsun.3.2 mp de gösterio 2 mp de.

sadece acoustic we yazilar kaldi.
walkman yazan tarafa bilyeli Sony Ericsson yazisi bastiriorum.
ses tusu we kamera tusunun arasina W. yazisi.
nasil olur?

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
kardesım dusuncen guzel ama basta batarya hatası yapmıssın sonradan duzeltmıssın ama eger bataryanın tam uyumlu olmasını sorun cıkarmamasını ıstıosan bataryayı t serısınden kullan ben t700 un bataryasını cok begenıorum onu koyabılırsın kameraya fazla onemseme 2 mp olsun zaten fotoları buyuttugun zaman fark ortaya cıkıo ama tasarımını sevdım eger telefonu tekrar degıstırıp baska bısı yapmak ıstersen sakın ısletım sıstemını sıs yapma java olsun sıs sorunlu olur java daha ıı eger telı tamamlarsan ayrıntılı vıdeosunu koy bı bakalım ama emının guzel bı telefon ortaya cıkar eger telde bı degısıklık yapmak ıstersen buraya yaz ben elımden geldıgınce bu konuyu takıp edecem :oke:

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
eywallah baba.su aralar waktim yok ta.nete bile telefondan zor giriom.3-5 dk falan.pc den girdgmde resim de aticam wıdeo da.
zaten bu tel nasıl symbian olcak.yada olabilio mu ki.bu konuyu bilmiyorum da.
merak etdım.

telefonun kendi hafızasını yükseltemıyor muyuz?
su an 100 tl ye SONY 8 gb mark2 ultra2 sn/30mb weri transferı yapan hafıza kartı aldım.o yeter ama olmadgnda napcaz.hafıza kartını takıorum.1-1.5 dk beklio snra kendine gelio.

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
kardesım sıs yapabılırsın ama sıs ısletım sıstemıo olan bı telefonun dısını gelıstırmen lazım teleonun hafızasını yukseltemıosun dıe bılıorum 8 gb taktıgın zaman tel zor tanıması normal cunku 8 gb zor kaldırır k750 hafıza kartı olmadıgı zaman mecbur ortada kalcan o telın hızını artırmak ıstıosan telefonu pcye bagla ve ısletım sıstemınde telefonu yoran bazı programlar var onları sıl bıraz daha hızlanır vaktın oluncada bı yuklede gorelım :oke:

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
ewet.kart bazı yerlerde kasma yapıyor.ama resımlerı atcam bu aralar.saol erdem abi.beni aydınlattın.
:)

resimleri albümlerimde görebilirsiniz arkadaşlar.içini açıp ta resim çekecem.onlarıda atıcam.su anlık sadece bunlar.internet paketim bugün son.yeni paket alıp atıcam.herkese teşekkür ederim.

resimleri albümlerimde görebilirsiniz arkadaşlar.içini açıp ta resim çekecem.onlarıda atıcam.su anlık sadece bunlar.internet paketim bugün son.yeni paket alıp atıcam.herkese teşekkür ederim.

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
abi bu batarya çıldırtçak beni ya.3 müzik dinliom son seste.hemen kırmızıya gelıo.ama pederın k770i de 2 müzik dinledim.%100 den %98 e indi.
yeni bi batarya almam lazım.
degil mi?

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
abi bu batarya çıldırtçak beni ya.3 müzik dinliom son seste.hemen kırmızıya gelıo.ama pederın k770i de 2 müzik dinledim.%100 den %98 e indi.
yeni bi batarya almam lazım.
degil mi?
onemlı dııl kardesım ne demek sen ıste yeter her konuda yardım edıım batarya telefon sıstemıne gore uygunluk gostermeyebılır batarya normalde doludur ama tel sıstemıne uymadıgı ıcın batarya bosmus gıbı gozukur telefon kapanıo mu pekı kırmızı ısaretten sonra ???

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
en son 2 kırmızı kademe warya erdem abi,orlarda baya duruyo.ama oraya kadar hemen geldigi için farketmıyo.

sonra kapanıyo tabi.Çelik-komşu kızı şarkısında ses bayagı çıkiyor ama ,şarkı bıtmesine az kala batarya turuncu oluyor.
KALDIRMIYOR degilmi

j100i denen telefon küçük ekranlı bi telefon.ona göre oldugundan dayanmıyor bence.
peki BST-38 uydursak,olurdu?

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
senn kullandıgın batarya j100i nin bataryası mı onun hem ekranı kucuk hemde onda fazla ozellık olmadıgından bataryasının omrude ona gore yapılmıs ben snı k750 baatryası falan sanıodum :D:D batarya dayanması ıcın ekrana ve ozellıklerıne uygun bı batarya alman lazım sana oncekı dedıgım t700un bataryasını onerırım onun ekran boyutuda ozellıklerıde uyuyo bataryasıda uzun gıder :oke:

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
:-) .
t700i bataryası bst-37 demi abi.

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
ewet bst-37

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
eyvallah

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
abi yeni batarya aldım.k750i btaryası.T700i bataryası yok dedi tlfoncu.
bu saglam.sbah 9 dan beri müzk dınleyıp msj atıp görüşme yaptım.saat 16.30 oldu.batarya %79.
inanablr misin.ayrıca internetde dolasıorum.
düşün...

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
ıı olmus bataryayıda tamamladıgına gore bı sorunun kalmadı demektır hadı hayırlı ugurlu olsun :D fotolarınıda merkla beklıorum yukleyınce bana lınkını ver ok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt