[süper mod] yellow Kıng Of Avkon2 edit by najanaja

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
[süper mod] yellow Kıng Of Avkon2 edit by najanaja
xplore ile zipten çıkan resource isimli klasörü modu uyguladığınız hafızaya ana dizine atın
(maximod uyumludur zip klasörünu olduğu gibi ilgili yere atın)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN, arslanla ve noss_bar

emreli01

emreli01

Üye
teşekkürler

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
teşekkürler

asigsasi

asigsasi

Üye
bunun arama butonu çok güzel olmuş aynısını gs için yapabilir miyiz

tempestshine

tempestshine

Üye
Mavi renk için yapabilir miyiz? :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
najanaja konuya girerse bir güzellik yapar herhalde :)

• Beğen
arslanla

arslanla

Üye
:tşk: Bu harika...:oke:

• Beğen
AHMED...

AHMED...

Üye
teşekkürler çok sevdim bunu

• Beğen

akflat

Üye
arkadaşım bunu direkt core ye uyguladım ama nokıa mağaza güncellemesini yapmıyor tekrar başka avgon uyguladım problem olmuyor güncelleme rahatlıkla yapıyor neden acaba bu konuda bilgilendirirsen sevinirim bunu uygulamak istiyorum süper bir mod olmuş eline sağlık

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bunu direkt core ye uyguladım ama nokıa mağaza güncellemesini yapmıyor tekrar başka avgon uyguladım problem olmuyor güncelleme rahatlıkla yapıyor neden acaba bu konuda bilgilendirirsen sevinirim bunu uygulamak istiyorum süper bir mod olmuş eline sağlık

sorun çıkarıyorsa orjinalini dene dostum yada najanaja pm at

alttaki linkten orjinal dosyalara ulaşabilirsin

http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/king-of-avkon2-v2-by-shahspik-698775.html

akflat

Üye
dostum orjinalinde sıkıntı yok zaten ama benim istediğim senin editlediğin daha güzel ve mükemmel sürekli olarak coreye uygulayıp kullanmak istiyorum nacizane isteğim bu bunu gördüm işte bu dedim ama uygulayınca hüsran

- - - Eklendi - - -

kardeşim kusura bakma benim uyguladığım bir modda hata varmış sorunu çözdüm senin avgon problemsiz çalışıyor tekrar teşekkür ederim

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
dostum orjinalinde sıkıntı yok zaten ama benim istediğim senin editlediğin daha güzel ve mükemmel sürekli olarak coreye uygulayıp kullanmak istiyorum nacizane isteğim bu bunu gördüm işte bu dedim ama uygulayınca hüsran

- - - Eklendi - - -

kardeşim kusura bakma benim uyguladığım bir modda hata varmış sorunu çözdüm senin avgon problemsiz çalışıyor tekrar teşekkür ederim

:rica: dostum yalnız adında anlaşılacağı üzere ben sadece paylaşıyorum, editleyen najanaja arkadaşımız

MaxipmaN

Üye
teşekkürler

tolgatavli

Üye
teşekkürler güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...