Süper Mesajlar

Konu Sahibi
Süper Mesajlar
- Kafesinden Saliverdim Minik Bir Kusu Bulutlara Kanat Cirparken Buldugu Huzuru Uykuda Bul Melegim...

- Seni Unutmak Olmek Demektirbir Gun Uyuyupta Uyanamazsam Bilki Unuttum Seni...

- Seni Yildizlara Benzetiyorum Onlar Kadar Etkileyicicekici Ve Guzelsin Ama Aranizda Tek Fark Var Onlar Milyonlarca Sen Birtanesin

- Utanirim Soyleyemem Yasadigim Yalnizligi Kelimeler Yetmiyor Ki Bu Mu Sevda Dedikleri

- Unutmaki Sen Unuttuklarini Unutsanda Unuttuklarin Seni Unutmak Icin Ugrassada Unutamazlar. Cunku Sen Unuttuklarinda Unutulmaz Izler Birakmissindir...

- Sevgimiz Yavas Yavas Suzulen Cisil Yagmur Gibi Ama Irmaklari Tasiran Cinsten...

- Sagir Bir Ressam Gulun Kristal Bir Zemin Uzerine Dustugunde Cikardigi Sesi Cizebilirse Ben De Seni Unutup Bir Baskasini Sevecegim...

- Mecnun Leyla'ya Ne Kadar Sevdalandiysadabenim Sana Olan Askimin Yaninda Bir Mum'un Atesi Gibi Kalir. Cunku Bende Senin Icin Yanan Kocaman Bir Yanardag Var Sevgilim!!

Tepkiler: aziz360, sarayoteli ve mehmet ayaz

Bora

Üye
Teşekkürler

Konu Sahibi
saolun bora her mesajıma cwp yazmıssın sana ayrıca tsq ederım

zombiget

Üye
hepsi ilginc ama fazla anlamasamda güzeller...

Konu Sahibi
beqenmenıze sewindim tşq eden arkadaslara ayrı ayrı tsk ler (=

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

yaa hep aynı mesajlar var nette. Ben artık kendim yazıyorum sevgilime nettekiler bayatladı

Konu Sahibi
valla bizde nette bulduklarımızı belkı bılmeyenler vardır dıe paylasıoruz bayatladqını blıorm ama qenede paylasıma sayqı duymak lazım