Haber Super Mario Run İnternet Paketinizi Sömürüyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Super Mario Run İnternet Paketinizi Sömürüyor!

Nintento’nun geçtiğimiz günlerde iOS için yayınladığı Super Mario Run tam bir kota canavarı çıktı. İşte konu ile ilgili detaylar.

Nintendo’nun mobil platformlardaki ilk oyunu olma özelliği ile dikkatleri üzerine çeken Super Mario Run, 15 Aralık’ta App Store’daki yerini almıştı. Uzun süredir merakla beklenen yapım daha ilk gününden milyonlar tarafından indirilmişti.

Super Mario Run, kimilerine göre gayet iyi, kimilerine göreyse vasatın altında bir yapımdı. Fakat bugün ki konumuz bu değil. Daha önce yaptığımız bir haberde de bahsettiğimiz üzere, Super Mario Run internet bağlantısı olmadan çalışmıyor.

Peki Super Mario Run çalıştığı süre içerisinde ne kadar kotamızın ne kadarını harcıyor? Yapılan bir çalışma Super Mario Run’ın ihtiyaç duyduğu internet bağlantısının o kadar da masum bir harcama yapmadığını ortaya koydu. Super Mario Run, Nintendo’nun bahsettiği gibi, interneti sadece kimlik doğrulama için kullanmıyor.

Hücresel Veri ile Super Mario Run Oynamayın!
Zira oyunun yaklaşık olarak saatte 50-60 MB civarında veri çektiği ortaya çıktı. Bu rakam wi-fi için pek birşey ifade etmese de mobil veri anlamında son derece önemli diyebiliriz. Zira günde 2-3 saat Super Mario Run oynasanız, ayda en az 3GB kotanızdan eksilecek.

Ülkemizdeki tarifeleri ve internet paketlerini dikkate aldığımızda, Super Mario Run’ı hücresel veri yolu ile oynamak pek de mantıklı gelmiyor. Yine de karar sizlerin.

Bu arada dip not olarak belirtelim, Super Mario Run Android için henüz çıkmış değil. İşin aslı, hiç çıkmayadabilir. Bekleyip göreceğiz.

Alıntı
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Kim Bilir Arka Planda Rast Gele Linkleri Açıp PAramı Kazandırıyor Napıyor Belli Değil.Hayur Bide Oyun Neyin Verisini Çekiyor Tuhaf Bişeymiş
 
  • Beğen
Tepkiler: Cadillac34
silivriserdar

silivriserdar

Üye
iPhone 5s iOS 8.4 15 Aralık güncellemesi oyundan atma yapıyor. Kimse boşuna indirmesin gelecek güncellemeyi beklesin. Ve oyunda 3. Bölümden sonra 26 tl para istendiği söyleniyor. Öyle ise hiç indirilmez ve oynanmaz. Internet sömürmesi de varsa buda büyük sıkıntı, benşm gibi mobil veri ile ay sonunu getiriyorsanız eğer.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: Cadillac34
sLeepLe

sLeepLe

Üye
3.bölümden sonra para istemesi yüzünden sildim oyunu beklediğim gibi de çıkmadı zaten. Ayrıca bazen oyunu açtığımda data indiriyordu 2-3 kere üst üste data indirdi neyin datasıysa böyle böyle de internet sömürüyor demek ki
 
  • Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu ve Cadillac34
Klarkent

Klarkent

Üye
Bende 26 tl dediler nerde paralı diyordum görünce temizinden sövdüm


iPhone ile uygulamasından gönderildi.
 


Üst Alt