yusuf582 Üye ne yalan soluorsunus basbaya acılmıor oyun bisey koymus tıklayınca siteye yonlendirior bozacının sahitleri...
ne yalan soluorsunus basbaya acılmıor oyun bisey koymus tıklayınca siteye yonlendirior bozacının sahitleri...
trak51 Üye arkadaşlar n 70 için süper mario oyunu arıyorum çalıştıran olacak bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
arkadaşlar n 70 için süper mario oyunu arıyorum çalıştıran olacak bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
thaske Üye arkadaşlar çok gsel ya bu oyun ama 16. bölümde bi yer var gecemiorum balıkların arasındaki tahtaya basıorum ama basılmıo oraya xD nasl olcak gcen arklar varsa söleywebilirlermi
arkadaşlar çok gsel ya bu oyun ama 16. bölümde bi yer var gecemiorum balıkların arasındaki tahtaya basıorum ama basılmıo oraya xD nasl olcak gcen arklar varsa söleywebilirlermi
nick963 Üye ben bunu yükleyemedim --------------- Ekleme --------------- dandik iş yapmayın ya sevinmiştim
rei-s Üye dosyayı indiriorum ve içini açıyorum maxicep ve süper mario bros var ne yapmalıyım hemen ceveap bekliyorum nolur
dosyayı indiriorum ve içini açıyorum maxicep ve süper mario bros var ne yapmalıyım hemen ceveap bekliyorum nolur
kalennder Üye rei-s' Alıntı: dosyayı indiriorum ve içini açıyorum maxicep ve süper mario bros var ne yapmalıyım hemen ceveap bekliyorum nolur Genişletmek için tıkla ... aynen?? arkadaşa katılıyorum ayrıca süper mario bros adlı dosya açılmıyo bende yani o dosyayı açacak program ne?
rei-s' Alıntı: dosyayı indiriorum ve içini açıyorum maxicep ve süper mario bros var ne yapmalıyım hemen ceveap bekliyorum nolur Genişletmek için tıkla ... aynen?? arkadaşa katılıyorum ayrıca süper mario bros adlı dosya açılmıyo bende yani o dosyayı açacak program ne?