Süper Kupa Sahibini Buluyor..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Süper Kupa Sahibini Buluyor..
TFF Süper Kupa şampiyonluğu için Turkcell Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Fortis Türkiye Kupası şampiyonu Kayserispor yarın saat 21:00'de Almanya'nın Duisburg kentinde karşı karşıya gelecek.



Futbol Federasyonu tarafından 3. kez düzenlenecek olan TFF Süper Kupa'da Galatasaray ile Kayserispor, yarın Almanya'da karşı karşıya gelecek.

Duisburg kentindeki MSW Arena Stadı'ndaki TFF Süper Kupa mücadelesinde, geride kalan sezonun Turkcell Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ve Fortis Türkiye Kupası Şampiyonu Kayserispor, kupayı müzelerine götürebilmek için kozlarını paylaşacaklar.

TSİ 21.00'de başlayacak ve TRT 1'den naklen yayınlanacak maçın orta hakemliğini Selçuk Dereli yaparken, yardımcılıklarını Cem Satman ile Erdinç Sezertam üstlenecek ve dördüncü hakem ise Kamil Abitoğlu olacak.

GALATASARAY, 2. KEZ
Galatasaray, Futbol Federasyonu tarafından 3. kez düzenlenen organizasyona 2. kez katılıyor.

İlki 2006 yılında düzenlenen TFF Süper Kupa'da Turkcell Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Fortis Türkiye Kupası sahibi Beşiktaş karşılaşırken, Almanya'nın Frankfurt kentindeki maçı Mert Nobre'nin golüyle 1-0 kazanan Beşiktaş, kupanın sahibi olmuştu.

Geçen yılın mücadelesinde ise Turkcell Süper Lig Şampiyonu Fenerbahçe ile Fortis Türkiye Kupası sahibi Beşiktaş'ın Almanya'nın Köln kentindeki düellosundan, 2-1'lik skorla Fenerbahçe galip ayrılarak kupayı müzesine götürmüştü.
 


isinbayeva

isinbayeva

Üye
bu sene kupa gs nin
 
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
düzgün bir oyun ve taktikle kupayı galatasaray alacaktır...
 
kurt bey

kurt bey

Üye
Umarım kazanan Galatasaray olur :oke:
 
qurbuz

qurbuz

Üye
işallah cimbom alır
 

Dwyane_Wade

Üye
kayseri'yi yabana atmayalım...
 
yusufucan

yusufucan

Üye
Hadii Hayırlısı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt