Süper Kupa Sahibini Buldu..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Süper Kupa Sahibini Buldu..
UEFA Süper Kupa maçında Şampiyonlar Ligi şampiyonu Manchester United ile UEFA Kupası şampiyonu Zenit, Fransa'nın Monaco kentinde karşılaştı. Güçlü rakibini 2-1 yenen Zenit, Süper Kupa'yı kazanan ilk Rus takımı oldu.



İngiliz temsilcisi Manchester United'ın beklenen performansı sergileyemediği karşılaşmanın 44. dakikasında Zenit, Pogrebnyak'ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı da aynı skorla Rus takımının üstünlüğüyle tamamlandı.

Skor avantajına rağmen ikinci yarıda da gol aramaya devam eden Zenit'in sezon başında Dinamo Moskova'dan transfer ettiği Portekizli oyuncu Danny, 59. dakikda rakip ceza sahası içinde topla buluştu ve yaptığı düzgün vuruşla topu ağlara yollayarak takımının 2. golünü kaydetti.

Süper Kupa'yı bir kez daha müzesine götürmek isteyen Manchester United, daha fazla risk alarak rakip kalede baskı oluşturmaya başladı. 73. dakikada ceza sahası içinde topu önünde bulan Vidic, fileleri havalandırarak skoru 2-1'e getirdi.

90. dakikada Scholes topu filelere yollamayı başardı, fakat eliyle meşin yuvarlağı ağlara gönderen İngiliz oyuncunun attığı gol geçerli sayılmadı. Scholes, topa elle müdahale ettiği için ikinci sarı kartını gördü ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve bir Rus takımı ilk kez Süper Kupa'yı müzesine gönderdi.
 


schumici

schumici

Üye
valla helal olsun adamlara hiç ummazdım
 
ouSahin

ouSahin

Üye
Galatasaray'ın Rus versiyonu:)
 

Calaissien

Üye
Galatasaray'ın Zenit kadar kötü bir takım olduğunu kabul ettin yani
 
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
bir takım ne kadar ün yaparsa yapsın ne kadar başarılı olursa olsun gün gelir o takımı yenecek başka takımlar çıkar....zenit'i tebrik ediyorum..
 
Salihyet

Salihyet

Üye
Tebrikler zenit, tebrikler fatih :) :)
 

Silinen Üye 299735

Üye
ah rooney orda olsaydı...forvet oynasaydı...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt