Super Internet TV 7.4 | Pc nizi tv ye dönüştürün

arkadaş link hatalı bi baksan olurmu ya bizde indirsek diyorum he

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
İndirme adresi birazdan yenilenecektir... Yenilenene kadar konu kapatılmıştır...!!!

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
İndirme adresi yenilenmiştir...

arkadaşlar 56 kbps bağlantı yeterli diyor arkadaş hesaplarıma göre saatte en fazla 196 mb gider hergün bir saat izleseni
z 6 gb falan yapar ki kotanızı aşar, yani en düşük 56 k dan hesaplarsak ama kotalı olan arkdaşlarda haftada birdizi yani bekledikleri bir diziyi izleyebilirler bence o zaman 800mb falan olur , bende kota yok ama hani bir hesap yapayım dedim , program için teşekkürler emeğine sağlık

--------------- Ekleme ---------------

şu an deniyorum programı connecting diyor sonra ready diyor ama tık yok, kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinrim bağlantı hızım 1 mbps

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bekleyince geliyor bir kaç dk daha sonra 5-10 sn takılı şekilde oluyor ama sonrasında harika kalitede çok iyi bence internetten izleniyor sonuçta hd olacak değilya tekrar teşekkür edrim arkadaşım

Çok sağolun nasılsa sınırsız kafam estikçe izlerim

arkadaşlar yeni birşey keşfettim, uefa, şampiyonlar ligi ve diğer avrupa maçlarını, yurt dışından hangi ülke ve kanalda yayınlandığını internetten bulabilirseniz, buradan da bulup izleyebiliyorsunuz %100 değil ama %60-70 i bulunabiliyor

SINIRSIZ KULLANIN INTERNTENINZI YOKSA YER VER VALLA SİZİ Xd

jipien

Üye
teşekkürler ama ****** istiyor

ellerine saglikta ben indiremiyorium.

Link sağlam ......!

Teşekkürler fakat aklıma iki soru takıldı....

1-Lig Tv var mı?? yada ben mi göremedim...
2-Ücretlimi??