Süper Final’e evimizdeki Trabzonspor maçıyla başlıyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Süper Final’e evimizdeki Trabzonspor maçıyla başlıyoruz



Spor Toto Süper Final kuraları Ataköy Olimpiyatevi’nde çekildi. Fenerbahçemiz Süper Final’e Kadıköy’de Trabzonspor ile oynayacağı maçla başlayacak. İkinci hafta deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Fenerbahçe 3. hafta kendi evinde Başiktaş, 4. hafta deplasmanda Beşiktaş, 5. hafta yine deplasmanda Trabzonspor ve son hafta kendi sahasında Galatasaray ile oynayacak.

Spor Toto Süper Lig şampiyonu ile Avrupa kupalarına katılacak takımları belirleyecek Süper Final’in kura çekiminde Fenerbahçe’yi Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Yıldırım, Dış İlişkiler Müdürümüz Turgut Acar ve Profesyonel Futbol Takımı İdari Menajerimiz Hasan Çetinkaya temsil etti. Fikstür çekiminde ayrıca TFF 1.Başkanvekili Ufuk Özerten ve TFF yetkilileri ile Süper Final’de yer alacak kulüplerin temsilcileri de yer aldı.

14 Nisan’da başlayacak Süper Final Şampiyonluk Grubu’nda ligi ilk 4 sırada bitiren takımlar yer alırken, aynı tarihte başlayacak Süper Final Avrupa Ligi Grubu’nda ise ligi 5.,6.,7 ve 8. sırada bitiren takımlar bulunuyor. Kulübümüz adına Ali Yıldırım’ın çektiği kura sonucu Süper Final Şampiyonluk Grubu fikstürü şöyle belirlendi:

1. Hafta 14/15 Nisan 2012
FENERBAHÇE.- TRABZONSPOR.
BEŞİKTAŞ-GALATASARAY

2. Hafta 21/22 Nisan 2012
GALATASARAY- FENERBAHÇE
TRABZONSPOR- BEŞİKTAŞ

3. Hafta 28/29 Nisan 2012
TRABZONSPOR- GALATASARAY.
FENERBAHÇE- BEŞİKTAŞ

4. Hafta 2/3 Mayıs 2012
GALATASARAY- TRABZONSPOR
BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE

5. Hafta 5/6 Mayıs 2012
TRABZONSPOR-FENERBAHÇE
GALATASARAY-BEŞİKTAŞ A.Ş.

6. Hafta 12/13 Mayıs 2012
FENERBAHÇE-GALATASARAY
BEŞİKTAŞ-TRABZONSPOR

Süper Final Şampiyonluk Grubu’na takımlar şu puanlarla başlayacak:

1. GALATASARAY 39
2. FENERBAHÇE 34
3. TRABZONSPOR 28
4. BEŞİKTAŞ 28

UEFA Avrupa Ligi’ne katılacak üçüncü takımı belirleyecek ve Süper Final Şampiyonluk Grubu 4’üncüsüyle, Süper Final Avrupa Ligi grubunun 1’incisi arasındaki karşılaşma ise 20 Mayıs 2012 Pazar günü oynanacak. Spor Toto Süper Lig’de Lig Grubu’ndaki sarı kartlar, Süper Final’e taşınmayacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt