Super Clear LCD TFT vs Super AMOLED

Konu Sahibi
Super Clear LCD TFT vs Super AMOLED
arkadaşlar öncelikle mrb
android bir cihaz alıcam yalnız
kararsızlık içerisindeyim

arada 350 lira fark var yeni bi telefon parası
ekranları ise Super Clear LCD TFT
Super AMOLED

internete baktım

Super Clear LCD TFT
daha iyi diyorlar bu doğrumu
galaxy s den alınan verim
galaxy sl den alınabilir mi

şunu da belirteyim telefonu alacağım kesin değil ailemi ikna edersem alabilirim şunu da belirteyim fiyat farkını göz önünde tutun

yardım eden tüm arkadaşlara şimdiiden teşekkürler

o kadar yazdık resimleri unuttuk iymi

gerçi tipleri arasında pek fark yok

süper amoled daha iyidir
bu arada android tercihi için

hoss

Üye
dostum galaxy s e o kadar para verilmez artık , eskidi ve son güncellemesini aldı galaxy s ...sana tavsiyem xperia arc al bu iki cihazdan da daha iyi ve güncel bir telefon
bu arada galaxy sl in sar degeri çok fazla yüksek o yüzden düşük fiyatı

Tepkiler: OğuzcanAbi
    Konu Sahibi
nedir sar.degeri ne ise. yarar acaba samsung dan yana kullanicam bu sefer senede bi iki kez telefon alisverisndeym zaten

hoss

Üye
telefonun radyasyon oranı ve 1 in üzerindeki sar degeri risklidir ,ben olsam arc alırdım galaxy s eski kalıyor arc ın yanında ama tercih senin yinede , ben almışken en iyisini al diye demiştim

Utku

Üye
galaxy s2 al hacı

Konu Sahibi
telefonun radyasyon oranı ve 1 in üzerindeki sar degeri risklidir ,ben olsam arc alırdım galaxy s eski kalıyor arc ın yanında ama tercih senin yinede , ben almışken en iyisini al diye demiştim
arc pek hoşuma gitmedi ya
Utku™;3537390' Alıntı:
galaxy s2 al hacı
üstünü yolla
o kadar para yok

Tepkiler: Amaru Shady

hoss

Üye
nasıl hosuna gitmez dostum herkes çok begeniyor sana pm den ana konusunun linkini vereyim incele istersen , gercekten mükemmel bir teleefon

Konu Sahibi
inceledim galaxy 2 ye aşık oldum

hoss

Üye
galaxy s2 çok dehşet ama fiyatı da çok tuzlu

galaxy s2 çok dehşet ama fiyatı da çok tuzlu

Fiyatı ne kadar da tuzlu diyorsunuz yeni çıkan son sistem süper ötesi özellikleri olan bir cihaz için makul bir fiyat bence lg halen iphone 4 1800tl civarlarında giderken bence çok uygun parası olana

hoss

Üye
Fiyatı ne kadar da tuzlu diyorsunuz yeni çıkan son sistem süper ötesi özellikleri olan bir cihaz için makul bir fiyat bence lg halen iphone 4 1800tl civarlarında giderken bence çok uygun parası olana
evet özelliklerine göre iyi ama bizde o kadar para yok

anemik

Üye
Galaxy S2 saturn de denedim.gayet güzel.iphone 4 e göre iyi.görsellik çok güzel.ama daha iphone 5 cıkmadı.bi oda cıksın bakalım.Galaxy S - iphone 4 benzer.s2 daha üstün ama bakalım iphone 5 nasıl olucak. 1700tl mi ne galaxy s2 öle hatırlıyom.ama ekran mükemmel, gerçi ekrana koydugun şeylere göre de değşir,iphone 4 e de öyle koysan aynı olur ama android işi bitiriyor.herşey bedavaymış o güzel.Bide ucuz artık samsung lar.iphone nun herşeyi pahalı.

Super AMOLED daha iyi diye biliyorum.Super Clear öncedende wardı eski diye biliyorum.haklıyım dimi

Konu Sahibi
bende işte onu sordum ama
galiba süper amoled daha iyi
ama ben 6 ay fln daha bekleyip
galaxy s2 almak istiyorum

anemik

Üye
6 ay nie beklion git taksitle al saturnden.

----------Eklendi @ 18:06:53 ---------- Yazıldı @ 18:04:01 ----------

ama şunuda bil telefona 1milyardan fazla para verirken biraz düşün.ben bu kdr para vericem ama snra naapcam diye düşün.gidip aldıktan snra 1 yıl kullanıp değiştrme.bn acıyorum şahsen.gaza geliyorum bazen ama snra tutuyorum kendimi.yoksa 12 ay takside girip ayda 150-150 öderim alırım şükür o kdr durumum var ama yemiyo işte

Konu Sahibi
benimde durum yemiyor
annem dedi bu karneyemi 1700 vercem

anemik

Üye
o ayrı bişi Nokia N9 incele.bekle bu telefonu benden sölemesi.Nokia dan şaşma diye boşuna demiyolar.en kaliteli hala nokia bence.

eaagent

Üye
super clear lcd tft değildir ! sclcd farklı bir teknolojidir amoled kadar olmasada gayet iyidir .
BKZ tft vs SCLCD