nina16
Üye
-
Konu Sahibi
-
Teşekkür ederim arkadaşım. Telefon alacak arkadaşlar uzun bür süre araştırıyor ve çok kararsız kalıyorlar, yardımcı olmak istedim. Bende 1 ay kadar araştırıp öyle aldım.Şimdi bir kullanıcı olarak gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.
Bende bir kaç aydır Htc Desire S modelini kullanıyorum ve kişisel yorumumu yapayım
Şıklık çok iyi ancak biraz daha büyük olabilirdi diye düşünüyorum. telefon hız konusunda bazen beni üzüyor. yani uygulama içeriğim genişledikçe ana ekran geçişlerinde kasmalar ve oyunlarda kasmalar meydana gelmeye başladı hatta bazen megajump oynamak ölüm oluyor. Ancak telefonu iphone 4 ile karşılaştırmak bence bir hata gerek ekranı gerek ios işlemci ve işletim sistemi açısından üstün bir alet ( ki yinede o kadar para etmez)
Desire S in kamerası bence oldukça yeterli ( özellikle Camera 360 Ultimate uygulaması ile şahane ). Ses performansı kötü. kulaklık ve x-mini gibi cihazlara verdiği ses bende hayal kırıklığı yarattı. Sense 3.0 ve Android güncellemesinden sonra telefonun pil ömrü gözle görünür bir şekilde uzadı. Ancak Sense 3 den sonra LiveWallpaper larda ara ara kasmalar meydana egliyor bazen sense yeniden başlatılıyor. Genel olarak bakacak olursak;
Hız-Performans: 7/10
Ekran Kalitesi: 7/10
Ses Kalitesi: 5/10
Tasarım: 9/10
Fotoğraf: 9/10
Fiyat performans: 8/10
Tabi kişisel görüşüm
Bende bir kaç aydır Htc Desire S modelini kullanıyorum ve kişisel yorumumu yapayım
Şıklık çok iyi ancak biraz daha büyük olabilirdi diye düşünüyorum. telefon hız konusunda bazen beni üzüyor. yani uygulama içeriğim genişledikçe ana ekran geçişlerinde kasmalar ve oyunlarda kasmalar meydana gelmeye başladı hatta bazen megajump oynamak ölüm oluyor. Ancak telefonu iphone 4 ile karşılaştırmak bence bir hata gerek ekranı gerek ios işlemci ve işletim sistemi açısından üstün bir alet ( ki yinede o kadar para etmez)
Desire S in kamerası bence oldukça yeterli ( özellikle Camera 360 Ultimate uygulaması ile şahane ). Ses performansı kötü. kulaklık ve x-mini gibi cihazlara verdiği ses bende hayal kırıklığı yarattı. Sense 3.0 ve Android güncellemesinden sonra telefonun pil ömrü gözle görünür bir şekilde uzadı. Ancak Sense 3 den sonra LiveWallpaper larda ara ara kasmalar meydana egliyor bazen sense yeniden başlatılıyor. Genel olarak bakacak olursak;
Hız-Performans: 7/10
Ekran Kalitesi: 7/10
Ses Kalitesi: 5/10
Tasarım: 9/10
Fotoğraf: 9/10
Fiyat performans: 8/10
Tabi kişisel görüşüm
Sense 3 ve android güncellemesi ile ilgili şikayetler de var.. o üzden yüklemedim ben. Sizce yüklersem pozitif yönlerimi ağır basar, negatif yönlerimi? bu konuda görüşlerinizi bekliyorum...
ben de almayı düşünüyorum böyle bir tür telefon almak ama sizce Desire S mi Incredible S mi ? mesala desire 5 mp kamera var ınc 8 mp ve fiyatlarda aynı şuan
desire s tavsıye etmem asla
desire s tavsıye etmem asla
mrblr htc s a510e tlf kilidine ekran desenine yanlış girilmiş ve şimdi kilitlendi gogle hesabı istiyor bende unuttum nasıl açabilirim bilgisi olan varmı bi yardımcı olsanız tşkrlr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?