süper bir resim düzenleyici

Sponsorlu Bağlantılar

crazy_mad

Üye
teşkürler

junnior2

junnior2

Üye
Eyw Saol

thelacoste

Üye
işte beyler alın size son sürüm paintcad programı ister kendi resimlerinizi hareketli gif yapın ister hareketli gifleri parçalayıp tek tek resim yapın üstelik orjinal resim renklerinede 100 de 97 uyumlu yanında birde birkaç yazı fontunuda veriyorum programı açtıktan sonra ceptelefonunuzun modeli neyse 1 2 3 4 5 tuşlarına basarak nokia siemens veya samsung gibi seçiminizi yapın sağ.sol.0.# ve* tuşlarındaki özellikleri kullanarak istediğiniz işlemi yapın program başta karışık gibi görünebilir ama fonksiyonları çok fazla olduğu gibi mükemmel'dirde yanında verdiğim font'larıda 0 tuşuna basın [unpack fp] yi tuşlayıp fonts dosyasını oluşturun ve verdiğim yazı tiplerini yerleştirin alın size paint cad 1.9.1#2

paylasım güzel tesekkürler

osC++CoDeR

Üye
Güzel paylaşım daha sonra deneyeceğim mutlaka.

evren320

Üye
teşekkürler

dudek2005

Üye
süper bi düzenleyici

osrmm

Üye
super olmus emeğine saalık

sfaa

Üye
saghol

winkan

Üye
paylaşım için sağol

UzM.JaNDaRmA

Üye
SAĞoL kaRDEŞİM...

ali-veli

Üye
bakak

--------------- Ekleme ---------------

güzel olmus

gursel166

Üye
paylaşım için saol

hizan

hizan

Üye
ellerine sağlık şimdi deniyorum

murat355

Üye
Süper Bi Proğram

hizan

hizan

Üye
çok güzel olmuş

deshel

Üye
:sn:
işte beyler alın size son sürüm paintcad programı ister kendi resimlerinizi hareketli gif yapın ister hareketli gifleri parçalayıp tek tek resim yapın üstelik orjinal resim renklerinede 100 de 97 uyumlu yanında birde birkaç yazı fontunuda veriyorum programı açtıktan sonra ceptelefonunuzun modeli neyse 1 2 3 4 5 tuşlarına basarak nokia siemens veya samsung gibi seçiminizi yapın sağ.sol.0.# ve* tuşlarındaki özellikleri kullanarak istediğiniz işlemi yapın program başta karışık gibi görünebilir ama fonksiyonları çok fazla olduğu gibi mükemmel'dirde yanında verdiğim font'larıda 0 tuşuna basın [unpack fp] yi tuşlayıp fonts dosyasını oluşturun ve verdiğim yazı tiplerini yerleştirin alın size paint cad 1.9.1#2
fsvsvsv

lovelyheart

Üye
saol dostum.güzel paylaşım.

mustafa_19

Üye
Eywl Krdş çok Güzel

yesilsevda

Üye
arkadaşlar 6300 için oyun arıyorum

Rudeboys

Üye