Süper bir buluş!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Süper bir buluş!!!
Arkadaşlar aklıma şöyle bir fikir geldi: acaba dedim Bizim telefonların bağlantı yerlerinden bir aparat olsa bu aparatta telefona TV özelliği katsa! Sonra olabileceğini düşündüm.İnternette araştırdım Türkiyede bile kullananlar varmış.Siz böle bişey duydunuz mu eğer duyduysanız markası modelini yazarsanız sevinirim.Bence bu süper bir buluş!!

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
ne anlatmak istediğini anlayamadım:(

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun alt kısmındaki normalde bilgisayarla bağlantı yapılan yere takılan küçük bi rcihaz arkadaşım.Onun sayesinde telefonun TV oluyor.

POWER

POWER

Üye
Eskinden Simens&Ericssonlara sonradan kamera takılması gibi birşeyden bashediyorsunuz sanırım. Çok da mantıksız gelmedi bana. Fakat bunu ekrana vermek için de program gerekir. Ayrıca telofunun bu sinyalleri alabilesi için de extra donanımı olması gerekir.Böyle birşeyin olduğunu ilk sizden duyurum. Belki teorikte dediğim mükündür fakat pratikte olduğunu görmedim...

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
İnanın bu olay var ve eğer birisi pazarlamasını yaparsa gerçekten köşe olabilir.Ben başta o cihazı alırım örneğin!Aslında mümkün bişey.Bir küçük proğramcık ve bir cihaz .Almanyadan getirmiş bir kişi satıyorum falan yazmış internette ama başka bir bilgi yok.Bence dediğim gibi süper bir buluş bu.Keşke bilen birisine rastlasak.

POWER

POWER

Üye
Aslında köşe olması mümkün olan bir insan neden ortaya çıkmasın ki ? Umarım piyasaya çıkarda biz de faydalanırız :)

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Evet bende bekliyorum.Yinede bundan haberi olan arkadaşım yazsın lütfen.Saygılar!!

--------------- Ekleme ---------------

Bu aparatın fotoğrafını buldum arkadaşlar işte şöyle bişey:

conendrum

conendrum

Üye
yanındada ekran çubuğu :nono:

Exalans

Exalans

Üye
Evet bende bekliyorum.Yinede bundan haberi olan arkadaşım yazsın lütfen.Saygılar!!

Bu aparatın fotoğrafını buldum arkadaşlar işte şöyle bişey:

dostum bu gigabyte ın telefonu zatenbu telefonda tv özelliği var ürün linkide burda

POWER

POWER

Üye

Dostum bu aparat hemen hemen her tele uyuyor. Gigabayt ın telefonları kendinden TV li :)

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Tamam arkadaşlar anladım ama benimki araştırma sadece kızmayın hemen.Siz bulursanız ekleyin tamam mı? Ben yine bakarım.Demek telefonun aparatı bu ha?Neyse biraz daha araştıralım o zaman.

Yani bu resimdeki apartı takıncamı telefon tvli oluyor bu Gsmart denilen telefon?Keşke Nokia telefonlara da olsa yaw!

Başka haberi olan varmı arkadaşlar?

Casy

Casy

Üye
mbit tv java prog bende arıyorum

cemre007

cemre007

Üye
bu işi düşünenin olmadığını sanıorum. güzel bi buluş cidden ama gerçekleştirilmesi güç...

O-Xan

O-Xan

Üye
Mantıklı , ama benim de aklımda böyle yüzlerce fikir var ve telefon üreticileri bunları kolaylıkla yapabilir.

Ama yapmıyor , neden , mesela 6600'ı yeni çıktı ve fiyatı 50YTL diyelim. 1 Hafta sonra TV kablolusu çıktı fiyatı 100YTL.

Adamlar ticaret yapıyor , istedikleri gibi yaparlara ama yapmıyorlar.

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Yinede bakarak olun etrafa arkadaşlar.Bu olay işimize çok yarayacak mutlaka.Ben bunu savunuyorum hala.

hhkoroglu

Üye
arkadasin dedigini biri tam 1 sene önce buldu ve büyük firmalar alip cep tlf larina gömdü
yeni versionlarda var aslinda orjinal adi dvb-h dir
buyrun burdan izleyin

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Valla billa bulmuş adamlar ya.Niye piyasada yokki bu yahu! Vaaaay beee!!!
Gerçektende böle bi cihaz var arkadaşlar ben size sölemiştim...Bravo arkadaşım valla bulmuşsun.

sitesi bu ve markasıda SIDSA diye bişey usb ye benziyor.Çok iyi ya.

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Bayada varmış telefonlar için bu alet acaba aranızda kullanan veya gören varmı.?
Birde arkadaşlar bugün telefonuma nokiadan bir mesaj geldi diyoki:
6 ay mobiltv( DVB-H ) bedava diyor.Yahu bu n96nın tvsi bu DVB-h denilen şeyden mi,normal yayınları alamıyor yani değilmi arkadaşlar??

followme83

Üye
:sn:ll
arkadasin dedigini biri tam 1 sene önce buldu ve büyük firmalar alip cep tlf larina gömdü
yeni versionlarda var aslinda orjinal adi dvb-h dir
buyrun burdan izleyin
jkşşi

jatvalca

jatvalca

Üye
daha öncelerde duymuştum ama pek önemsemedim piyasaya çıksa bile yine önemsemem
tv yi n99i adı altında çıkan çin malı tvli televizyonlarda seyrediyorum bana yetiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt