Osmanlı Evladı Üye Buraya cevap yazabilmek için bile 2-3 kere chrome hata verdi. İnşallah kısa zamanda çözülür.
OttomaN TigeR Üye Bir konu açmak yahut cevap yazmak için bayağı bir bekliyorum. Ayrıca iki gündür ara ara bu hatayı alıyorum.
Bir konu açmak yahut cevap yazmak için bayağı bir bekliyorum. Ayrıca iki gündür ara ara bu hatayı alıyorum.
phasan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Bir konu açmak yahut cevap yazmak için bayağı bir bekliyorum. Ayrıca iki gündür ara ara bu hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla ... Bende var hatta bu cevabı yazarken bıle hata alıyorum
OttomaN TigeR' Alıntı: Bir konu açmak yahut cevap yazmak için bayağı bir bekliyorum. Ayrıca iki gündür ara ara bu hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla ... Bende var hatta bu cevabı yazarken bıle hata alıyorum
phasan Üye Ozan' Alıntı: Arkadaşlar sorunun giderilmesinde gelişme var mı kontrol saglar mısınız ? Genişletmek için tıkla ... Bende aynı hata devam edıyor
Ozan' Alıntı: Arkadaşlar sorunun giderilmesinde gelişme var mı kontrol saglar mısınız ? Genişletmek için tıkla ... Bende aynı hata devam edıyor
TheLastWarrior Üye Konu Sahibi konulara yorum yazarken ve konulara girişlerde ağırlaşıyor hafif biraz şuan hata durdu ama
TheLastWarrior Üye Konu Sahibi düzeldi düzeldi operada sorun yok kasmalarda gitti sonunda sinir olmuştum 2 gündür