Bilişim Profesörü Üye kardeş ben de cepten o hatayı almaya başladım Mesaj gönderecek olduğum zaman çok sık basıyorum o zaman da 3 tane gönderiyor,hayır bir şey değil ban yiyecem neyde Allahtan daha sonra fazla olanları mesajı düzenle diyerek silebiliyorum
kardeş ben de cepten o hatayı almaya başladım Mesaj gönderecek olduğum zaman çok sık basıyorum o zaman da 3 tane gönderiyor,hayır bir şey değil ban yiyecem neyde Allahtan daha sonra fazla olanları mesajı düzenle diyerek silebiliyorum
Duran.Y Üye Bende tam konu açacaktım bu sorun hakkında, sabahtan beri sürekli hata alıyorum, konu düzenlerken falan sıkıntı oluyor sürekli. (mobil) - - - Eklendi - - - bu mesajı bile 2 kerede gönderdi
Bende tam konu açacaktım bu sorun hakkında, sabahtan beri sürekli hata alıyorum, konu düzenlerken falan sıkıntı oluyor sürekli. (mobil) - - - Eklendi - - - bu mesajı bile 2 kerede gönderdi
Duran.Y Üye phasan' Alıntı: Bende aynı hatayı sıksık alıyorum opera ile Genişletmek için tıkla ... Benim operada da donmalar olmaya başladı bu hatayı almaya başladığımdan beri bir ilgisi var mı acaba.
phasan' Alıntı: Bende aynı hatayı sıksık alıyorum opera ile Genişletmek için tıkla ... Benim operada da donmalar olmaya başladı bu hatayı almaya başladığımdan beri bir ilgisi var mı acaba.
phasan Üye Duran.Y' Alıntı: Benim operada da donmalar olmaya başladı bu hatayı almaya başladığımdan beri bir ilgisi var mı acaba. Genişletmek için tıkla ... Operada tek maxide hataalıyom 4 5 forumda denedım giriyor
Duran.Y' Alıntı: Benim operada da donmalar olmaya başladı bu hatayı almaya başladığımdan beri bir ilgisi var mı acaba. Genişletmek için tıkla ... Operada tek maxide hataalıyom 4 5 forumda denedım giriyor
Duran.Y Üye phasan' Alıntı: Operada tek maxide hataalıyom 4 5 forumda denedım giriyor Genişletmek için tıkla ... Aynen bende denedim sorun maxicepte.
phasan' Alıntı: Operada tek maxide hataalıyom 4 5 forumda denedım giriyor Genişletmek için tıkla ... Aynen bende denedim sorun maxicepte.
Ozan Admin Sorun üzerinde çalışmalarımız devam ediyor, sonucu bildireceğim arkadaslar... Sabrınız için teşekkürler, iyi forumlar
Sorun üzerinde çalışmalarımız devam ediyor, sonucu bildireceğim arkadaslar... Sabrınız için teşekkürler, iyi forumlar
Oğuzhan Üye Gece bende de sorun vardi fakat su anda hicbir sorun yok sitede cok rahat dolasabiliyorum
Emrgncy Üye Sorun bende dünden beridir var, netin hızı düştü acaba ondanmı demiştim ama sadece maxicep te yapıyor, ve hala devam ediyor.. inşallah kısa zamanda düzelir...
Sorun bende dünden beridir var, netin hızı düştü acaba ondanmı demiştim ama sadece maxicep te yapıyor, ve hala devam ediyor.. inşallah kısa zamanda düzelir...