Öneri Sunucu ile sağlam bir veri bağlantısı kurulamıyor hatası alıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Sunucu ile sağlam bir veri bağlantısı kurulamıyor hatası alıyorum
Arkadaşlar daha önce google play a girerken böyle bir hata almıyordum geçen telefonu formatladlım daha sonra google play a girmeye çalışırken bu hatayı almaya başladım. biraz araştırdım denilenleri yaptım ama sonuç hala aynı,,

çözümü yokmudur bunun ?

Kontrol

Kontrol

Üye
Bana da olmuştu daha sonra (1 gün) kendiliğinden düzeldi.

xmustx

xmustx

Üye
bazen web tarayıcısında da olabiliyor.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
yaklaşık bir ay olacak hala aynı sorun devam ediyor arkadaşlar . yok mu bir çözümü bunun ?

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
google play store 4.6.16 kur ama açma üstüne google hizmetlerini kur telefonu yeniden başlat store açılacaktır

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
google olay store : Haber - Google Play Store 4.6.17 sürümüne güncellendi - MaxiCep

google hizmetleri :

indir yükle yeniden başlat cihazını tamamdır.

ile gönderildi.
hocam google playı indirdim kurdum zaten. ama google play hizmetlerini nasıl indireceğim ? telefon ile giriş yapamıyorum hiçbir google programına . google play hizmetlerinin apk si yok mu ?

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
hocam google playı indirdim kurdum zaten. ama google play hizmetlerini nasıl indireceğim ? telefon ile giriş yapamıyorum hiçbir google programına . google play hizmetlerinin apk si yok mu ?
verdiğin linke tıklayıp tarayıcıyla gmail hesabını yazarak indirebilirsin

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
verdiğin linke tıklayıp tarayıcıyla gmail hesabını yazarak indirebilirsin
yazdıktan sonra hangi cihazınıza indirilsin diye bir seçenek çıkıyor ben oradan telefon modelimi işaretledikten sonra en kısa zamanda indirilecek diyor ama indirilmez çünkü telefon da google play hesabım aktif değil ?

Üst Alt