Summer İcons Apex/Nova/Go/Adw v1.0.0 (Yeni Tema )

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Summer İcons Apex/Nova/Go/Adw v1.0.0 (Yeni Tema )
Yepyeni bir tema daha ortaya çıktı .1750 ikon barındıran bu tema ile birlikte ayrıca 4 adet HD walpaper geliyor.Göze hitap eden bu güzel ikonları kaçırmayın ve yükleyin .

Uyumlu Launcher Listesi:

✦ Nova Launcher
✦ Action Launcher Pro
✦ Apex Launcher
✦ ADW Launcher EX
✦ Atom Launcher
✦ Holo Launcher
✦ Smart Launcher
✦ Unicon
✦ TSF Shell
✦ Go Launcher EX
✦ ADW Launcher
✦ Next launcher
Market Linki:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

İndirme Linki TXT Dosyasının İçindedir.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: yaren_dede

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Yönetici yöneticiyi uyarıyor :P @anılbaran konu başlığının tamamını büyük harflerle yazmayınız :D

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
dur halledecem :D

• Beğen
Tepkiler: xavxmaxi

halittosun

Üye
Arkadaş bu da yeni moda oldu ha linki text içine koycanıza zibyshare içine atsanız olmuyormu anlayamıyorum çok saçma hareketler bunlarLink kalıcı olarak kaldırılmıştır uyarısı alıyoruz bu demek oluyorki link bizlere ömür eskiden ne güzeldi insanlar heleki yöneticiler açtıkları konuyu takip eder linkleri güncellerdi görevlerini hakkıyla yapar kendine söz söyletmezdi.

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
@hamittosun linkleri .txt dosyasına ekleyip yayınlamayı biz de istemezdik... yeni kural böyle, yapabileceğimiz bir şey yok :) Konuları takip etmemizde üyelerimize de görev düşmektedir. Her geçen gün açtığımız konular artmakta ve üyelerimiz konuya bir şey yazmadıkları takdirde takip etmemiz zor olmaktadır. Linkleri kırılan konulara mesaj yazmanız gerekmiyor, bu konuları şikayet ederek ilgilenmemizi sağlayabilirsiniz. İyi forumlar.

halittosun

Üye
Sırf Merakımdan Soruyorum Uzun Zamandır Forumu Takip Ediyorum Bu Text Uygulaması Son Zamanlarda Ortaya Çıktı Ve Belli Kişiler Yapıyor Anlayabiliyorum Konuların İzinsiz Kullanımının Önüne Geçmek İsteniyor Olabilir Bunun İçin Konu Sıkıştırılıp Forum Adresi İle Şifrelenir Böylece Copy Paste Yapmaya Çalışanların Elinde Patlar Ve Sorun Kökten Çözülür Yoksa Konuyu Upload Edip Linki Tex İçine Yazıp Onu Upload Etmekle Olmaz Download Klasörü Text Dosyaları İle Şişmeye Başladı Bile Bir Süre Sonra Bu Yöntem Çözüm Değil Sıkıntı Olmaya Başlayacaktır Diye Düşünüyorum Yinede Siz Bilirsiniz.

holykan

holykan

Üye
link galiba uçmış

• Beğen
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Link yenilendi .Zippyshareye yükledim .

Son düzenleme:
  • Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar tabi ki bizler de sizler için çok daha kolay erişilebilir olmak isteriz. Fakat bazı şeyler elimizde olmayan nedenlerden dolayı böyle olmak zorunda.

anlayışınız için teşekkürler

iyi forumlar.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Nextman ve anılbaran