Sultan papağını besleyenler baksın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
McReiS

McReiS

Üye
    Konu Sahibi
Sultan papağını besleyenler baksın
Arkadaşlar herzaman olduğu gibi konuya bakıp cevap atmazsanız birdaha buraya girmiycem adminlerde her konuya girip cevap yazıyo bi benim konu cevapsız kalıyo neyse gelelim konumuza

Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce sultan papağanı aldım ve ilk defa besliycem ev ortamına alıştı baya bi ötüyor hatta bizim zilin sesini bile çıkartıyor neyse ben papağanımı ele alıştırmak istiyorum ev ortamına birazdaha alışsınmı yoksa eyitimlere başlıyımmı --- lüften biligisi olanlar biligisini benimle paylaşsın----

Maconis

Üye
Sultan papağanı beslemedim ama kuşlarla ilgili birisi olarak eğitim için beklemene gerek yok ama çok sabırlı olmalısın kuşu hırpalayıp ele zorla alma bazı şeyleri yapmaya zorlayıp özgüvenini kaybetmesine yol açma derim kuşlar insan seçer önce sana alışmalı sonra elden sevdiği birşeyleri yemeğe alışmalı sonra sonra zaten sana güvenecektir

McReiS

McReiS

Üye
    Konu Sahibi
güven biraz sağladık gibi benden fazla korkmuyor elimden korkuyor çubuklu yem aldım onu uzaltıyom yiyor bu gün biraz korku kafesini açmıştım uçtu koncak yer bulamadı ona yardım ederken benden korktu galiba ama bi sıkıntımız yok ben ona baskı yapmıyorum da o biraz uğraştırıyo beni :D :D :D cevabın için teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...