ahmetzvdr Üye kardeş güzel söylemişsin ama.. gerçek win 7 istiyorum demişsin ama.. şunu dile getirmeden edemiyeceğim ; ozaman android os kullanmanın ne espirisi kaldı, kusura bakma ama sanırım aradığın platform win ce yazılımlı telefonlar
kardeş güzel söylemişsin ama.. gerçek win 7 istiyorum demişsin ama.. şunu dile getirmeden edemiyeceğim ; ozaman android os kullanmanın ne espirisi kaldı, kusura bakma ama sanırım aradığın platform win ce yazılımlı telefonlar
heluk Üye arkadaşlar ben apk yı kurdum ama nerden atkinleştirecem bulamadım bir türlü yardımcı olursanız sevinirim (cihaz galaxy note)
arkadaşlar ben apk yı kurdum ama nerden atkinleştirecem bulamadım bir türlü yardımcı olursanız sevinirim (cihaz galaxy note)
berkant12345 Üye arkadaşlar ben apk yı kurdum ama nerden atkinleştirecem bulamadım bir türlü yardımcı olursanız sevinirim (cihaz galaxy note) Genişletmek için tıkla ... ev tusuna bas daha sonra karısına çıkan seçeneklerden bu arayuzu seç tıkla bukadar
arkadaşlar ben apk yı kurdum ama nerden atkinleştirecem bulamadım bir türlü yardımcı olursanız sevinirim (cihaz galaxy note) Genişletmek için tıkla ... ev tusuna bas daha sonra karısına çıkan seçeneklerden bu arayuzu seç tıkla bukadar