Bir gün olur okunmayan şiirlerim bellenir(ezberlenir)...Sen otekilere bakma sozde takip ediyorlar M.Gokcen nin siirlerini... Iste gercek takipci![]()

Teşekkür ederim/Allah razı olsun. İnşallah, var mı peki tanıdık matbaa refikim.Yüreğine sağlık Üstad'ım
Bunları derleyip baskıya sunalım inşallah

Eyvallah ustam... teşekkürler.Yüreğine sağlık.
Yüreğine sağlık Üstad'ım
Bunları derleyip baskıya sunalım inşallah
Teşekkür ederim/Allah razı olsun. İnşallah, var mı peki tanıdık matbaa refikim.![]()
Bu işler matbaa değil yayın evi işi Üstad'ım
Tanıdık da maalesef yok
anlıyoruz bu işlerden maşallah. Tamam refikim latife olsun diye yazmıştım.Gercekten istemez misin? Senin icin sponsor da bulurum istanbulda saglam siirler yaz kitap yapacak kadar olsun... Bilmiyorum bu isler acele olmaz da belki...

Cok ugras gerek kafiyeli etkıleyıci şiirler olması gerek amatör yazılmıs şiirlerle kitap cıkarırsan butun sairler bırakırlar bu mesleği.![]()
Serdar sen buyukcekmeceden misin?Etkiler ya hem benim teklif ilerisi icin de gecerli daha tecubeli olunca...
Kiskanma ama sen senden daha iyi yaziyor diyeSerdar sen buyukcekmeceden misin?

İlgin ve alakan için çok teşekkür ederim, ama bizim yazdığımız şiirler amatörlüğün dışına çıkmaz, çünkü; ciddi tecrübe gerektirir...Gercekten istemez misin? Senin icin sponsor da bulurum istanbulda saglam siirler yaz kitap yapacak kadar olsun... Bilmiyorum bu isler acele olmaz da belki...
O zaman aç kalırlar SerdarCok ugras gerek kafiyeli etkıleyıci şiirler olması gerek amatör yazılmıs şiirlerle kitap cıkarırsan butun sairler bırakırlar bu mesleği.![]()

Aynen öyle aç kalırlar.İlgin ve alakan için çok teşekkür ederim, ama bizim yazdığımız şiirler amatörlüğün dışına çıkmaz, çünkü; ciddi tecrübe gerektirir...
O zaman aç kalırlar Serdar![]()