PriveT Üye Sagolasin yaw, uzun zamandir ariyordum --------------- Ekleme --------------- Yaw ustam, register kodu ne bunun? Tesekkurler
Sagolasin yaw, uzun zamandir ariyordum --------------- Ekleme --------------- Yaw ustam, register kodu ne bunun? Tesekkurler
ersinjeofizik Üye Konu Sahibi hocam ben N73 artık kullanmıyorum. Ama register kodu istediğiniz rakamı sallyın olması gerekir..
PriveT Üye ersinjeofizik' Alıntı: hocam ben N73 artık kullanmıyorum. Ama register kodu istediğiniz rakamı sallyın olması gerekir.. Genişletmek için tıkla ... Usta dedigini denemek icin actip oyunu, ama nasil olduysa kendiliginden olmus. Paylsim icin tekrar tesekkurler.
ersinjeofizik' Alıntı: hocam ben N73 artık kullanmıyorum. Ama register kodu istediğiniz rakamı sallyın olması gerekir.. Genişletmek için tıkla ... Usta dedigini denemek icin actip oyunu, ama nasil olduysa kendiliginden olmus. Paylsim icin tekrar tesekkurler.
serkanacar25 Üye Arkadaşım şu dosyalara şifre koymana ne gerek var anlamıyorum.Sanki çok önemli gizli belge var içinde.telden indiriyorum nasıl açıcam şmdi ben bu rar dosyasını.?!!!
Arkadaşım şu dosyalara şifre koymana ne gerek var anlamıyorum.Sanki çok önemli gizli belge var içinde.telden indiriyorum nasıl açıcam şmdi ben bu rar dosyasını.?!!!