Suçsuzum"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Suçsuzum"


Galatasaray derbisinde gördüğü çift sarıdan oyun dışı kalan ve hakem Halis Özkahya’nın raporu sonrası 12 maç ceza alan Fenerbahçe’nin yıldız ismi Raul Meireles dün savunmasını yaptı. Portekizli futbolcu, yöneticiler Abdullah Kiğılı, Talat Yılmaz, Şekip Mosturoğlu ve Tolga Deniz Aytöre ile birlikte Futbol Federasyonu’na giderken, çıkışta yalnızca FANATİK’e konuştu. Cezası nedeniyle bir hayli üzgün olan Portekizli, “Suçladıkları hareketi yapmadım, tükürmedim, hakaret etmedim. Federasyonun elinde bulunan yeni görüntülerle bu ortaya çıkacak. Ben masumum. Burada tek isteğim var; masum olduğumun herkes tarafından bilinmesi. Ben artık 3-5 maçta değilim. Kimin doğru söylediği ortaya çıksın. O zaman rahatlayacağım. Şimdi bu konu hakkında daha fazla konuşamam. Çünkü kulübümün de hassasiyetleri var” dedi.

Karar günü salı

Hukuk Kurulu’nun karşısına çıkan Meireles savunmasında, görüntülerle birlikte hakeme tükürmediğini tekrarladı. Hiç kimsenin yüzüne tükürmediğini belirten tecrübeli oyuncunun üyelere de, “Hakeme gay işareti de yapmadım. Ayrıca o işaretin ne olduğunu bilmiyorum. Benim kişiliğime de yakışmayacak bir şey” dediği öğrenildi. Tahkim Kurulu, olağanüstü duruşmalı toplantının ardından cezanın durdurulmasına dair talebi bu aşamada reddedip, yayıncı kuruluştan derbinin görüntülerinin istenmesine karar verdi ve şu açıklamayı yaptı: “İtiraz eden tarafın sunduğu görüntüler izlenerek sözlü savunmaları dinlendi, tutanak altına alındı.” Kurulun salı günü konuyla ilgili kararını açıklayacağı kaydedilirken, hakeme tükürme eylemi olmadığı anlaşılırsa da cezanın 8 maç düşürüleceği öğrenildi.

Özkahya ne yazmıştı?

Halis Özkahya’nın Meireles’le ilgili hazırladığı raporda şu ifadeler yer alıyordu: “Kırmızı kart sonrası Meireles hızla üzerime geldi. Sol elinin başparmağı ile işaret parmağını birleştirerek bana ‘Gay’ işareti yaptı. Bu hareketini ısrarla sürdürdü. Ayrıca yanıma yaklaşarak şahsıma ağır küfürler etti. Gay hareketini, sözleriyle de tekrarladı. Bu sırada ağzından çıkan tükürükler de yüzüme geldi. Ayrıca içeriği anlaşılamayan sözler sarfetti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt